Citytallin osakkeita on erikokoisia eri tarpeisiin. Toinen säilyttää tallitilassa moottorivenettä, moottorikelkkaa tai pelkästään tavaroita. Ja toinen taas käyttää tilaa esimerkiksi yrityksen varastotilana, auton säilytystilana ja toimistona.

Citytallin osakkeita voi varustella erilaisin varustein, joista esimerkkinä wc, suihku, vesipisteet, valaistus, jäähdytysratkaisut (ilmalämpöpumppu) ja parvirakenne, jolla voidaan saada korkeaan tallitilaan kätevästi lisää neliöitä.

Kaikki nämä vaikuttavat siihen, millainen Citytallin osake sopii juuri sinulle.

 

Pienimmän kokoluokan Citytallin osake sopii yksityiseen käyttöön

Jos olet yksityishenkilö ja tila tulee ainoastaan varastointi/säilytystilaksi, suosittelemme sinulle pientä Citytallin osaketta.

Citytallilla pienimmät osakkeet ovat 29-35 m². Tilat ovet 5 metriä korkeita ja ne ovat pääsääntöisesti aina 4,5 metriä leveitä. Voit ajaa auton sisälle ja pestä auton sisällä. Lattiat on epoksoitu eli vesieristettyjä ja lattiasta löytyy öljynerotuskaivo hiekaneroittimella.

Jos säilytät tallissa autoa, voi 35-neliöinen talli voi olla tiukka, kun auto ajetaan talliin sisälle. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi wc:n sijoittelu nurkkaan voi käydä ahtaaksi kun auto on tallissa.

 

Keskikokoisen kokoluokan Citytallin osakkeessa mahtuu hyvin toimimaan

Jos 35 m² osake käy ahtaaksi, silloin kannattaa siirtyä seuraavaan kokoluokkaan, joka on 40-45 m². Tässä kokoluokassa tallin leveys säilyy samana, mutta talliin tulee syvyyttä metri lisää.

Kun tallin syvyyteen lisätään metri lisää, on tilaa wc:lle ja on tilaa liikkua auton, moottoriveneen tai muiden tavaroiden ympärillä. Ja tallin sivuun mahtuu esimerkiksi portaat, jotka vievät parvelle. Tämä on ensimmäinen kokoluokka, johon mahtuu asuntovaunu sisälle talliin.

 

Suurimman kokoluokan Citytallin osakkeessa pyörittää jo yritystäkin

Suurimmissa kokoluokissa 47-50 m² tilaa on reilusti esimerkiksi säilyttämään kahta autoa perätysten, suurempi vene mahtuu talliin sisään ja suurempaan talliin on mahdollista rakentaa isokokoinen parvirakennelma, joka toimii mainiosti yrityksen toimistona.

Kaikki Citytallin osakkeet on varustettu huippu varusteilla. Eli tiloista löytyy valovirta eli perinteinen pistorasiavirta, voimavirta, maalämpö, painovoimainen ilmanvaihto huippuimurilla. Mikäli tarvitset tilaasi lisää varusteita, olethan yhteydessä meihin.

Citytallin osakkeet ovat myös yhdisteltävissä suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Jättämällä väliseinän pois vierekkäisistä talleista, tallitila tuplaantuu helposti. Tämä on mainio ratkaisu esimerkiksi yritykselle, joka haluaa säilyttää kahta autoa, pestä autoja ja pitää yhden tilan esimerkiksi varastotilana, johon on silti erillinen pääsy isommasta nosto-ovesta.

 

Miksi Citytallin osake on parempi ratkaisu kuin perinteinen autotalli?

Citytalli on parempi ratkaisu verrattuna autotalliin, koska voit ostaa meiltä juuri tarpeisiisi sopivan tilan. Tällöin et maksa turhasta ja tilanteessa, jossa esimerkiksi muutat kaupungin sisällä, sinun ei tarvitse luopua tallista, vaan voit säilyttää sen itselläsi.

Citytallin osakkeille ja muille vastaaville tiloille on olemassa jo jälkimarkkina, joka tarkoittaa sitä, että voit myydä omistamasi tallin vapaasti esimerkiksi tori.fi:ssä tai käyttää välittäjää ja saada tallistasi markkinahinnan, joka on useimmiten aina enemmän kuin mitä omakotitalon autotallista myytäessä saisit.

Olemme rakentaneet yli 500 tallia sekä yksityisille että yritysasiakkaillemme toimitilaksi, varastoksi, autotalliksi tai harrastetilaksi. Jos haluat vaivattoman ja toimivan tallitilan omaan käyttöösi tai yrityksellesi, osta tai vuokraa se meiltä. Ota yhteyttä meihin ja jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoa kohteista ja hinnoista!