Kustomoidut tallit

Tarjoamme asiakkaillemme myös tallien kustomointipalveluita. Avustamme tallin suunnittelussa ja toteutamme visiosi mukaisesti kustomoidut lattiat, erilaiset pintamateriaalit ja sisustusratkaisut tunnetulla Citytalli®-laadulla yhteistyökumppaneidemme kanssa.

KUSTOMOIDEN OMANNÄKÖISTÄ

Astetta tyylikkäämpi autotalli vai kaveriporukalle personoitu harrastelu- ja ajanviettotila?

Haluamme taata asiakkaillemme käytännölliset ja mahdollisimman viihtyisät tilat: kauttamme onkin mahdollista tilata myös tallien kustomointipalveluita. Avustamme mielellämme kustomoitujen tallien suunnittelussa, ratkaisujen valinnassa ja niiden toteutuksessa.

Toteutamme visiosi mukaisesti kustomoidut lattiat, erilaiset pintamateriaalit ja sisustusratkaisut tunnetulla Citytalli®-laadulla yhteistyökumppaneidemme kanssa. Rakenteilla olevissa talleissa toteutettavat kustomiratkaisut voidaan huomioida jo varhaisessa vaiheessa, joten säästät myös aikaa ja vaivaa.

KIINNOSTUITKO? TILAA HINNASTO

CITYTALLI SIJOITUSKOHTEENA, TUTUSTU!

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Haluatko tietää lisää? Haluatko tilata hinnaston tai sijoittajaesitteen? Täytä ja lähetä alla oleva lomake, niin saat sähköpostiisi lisätietoa ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

YRITYS

Citytalli® on huoleton tilaratkaisu, joka jättää sinulle enemmän aikaa oleelliseen. Tarjoamme käytännölliset tilat keskeisellä sijainnilla ja hyvin ylläpidetyllä ympäristöllä.

YHTEYSTIEDOT

MYYNTI
myynti@citytalli.fi
p. 029 7031 0150
TEUVO PAKANEN
p. 029 7031 0150
teuvo@citytalli.fi
URPO PAKANEN
p. 040 838 4556
urpo@citytalli.fi