KELATIE 17

OULU RUSKO

Oulu, Rusko – Kelatie 17

ETSITKÖ ISOMPAA HALLITILAA?

Etsimme kiinnostuneita yrittäjiä 2022 valmistuviin tiloihin Oulun Ruskoon. Kohteessa on eri kokoisia halli- ja toimitiloja, jotka taipuvat erilaisiin tarpeisiin. Tilojen koot vaihtelevat 60-196 neliön välilllä. 

Kunkin tulevan asiakkaan suunnitelmat käydään ensin yhdessä läpi pienimpiä yksityiskohtia myöten. Samalla tarjoamme asiakkaan käyttöön laajan kokemuksemme toimitilojen suunnittelusta.

Suunnitelmien kirjaamisen jälkeen uusi kohde piirretään arkkitehdin pöydällä lopulliseen muotoonsa. Citytallit vastaa myös kohteen rakentamisesta. Tällöin voimme olla varmoja, että lopputulos vastaa suunnitelmia.

Jos kiinnostuit uudesta kohteestamme ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö.

KYSY MUISTA CITYTILA-MAHDOLLISUUKSISTA:
Teuvo Pakanen / p. 050 521 7124
teuvo(a)citytalli.fi

KIINNOSTUITKO? TILAA HINNASTO

TILAA HINNASTO

CITYTALLI SIJOITUSKOHTEENA, TUTUSTU!

TILAA ESITE

Ota yhteyttä


  YRITYS

  Citytalli® on huoleton tilaratkaisu, joka jättää sinulle enemmän aikaa oleelliseen. Tarjoamme käytännölliset tilat keskeisellä sijainnilla ja hyvin ylläpidetyllä ympäristöllä.

  Lue tarinamme

  MEISTÄ

  Citytalli® -tallitilat tarjoavat ratkaisuja monenlaisiin käyttötarkoituksiin sekä kuluttajille että yrityksille. Monikäyttöiset ja muunneltavissa olevat tallimme soveltuvat niin kausisäilytykseen, varastotilaksi, harrastetoimintaan kuin toimitilaksi yrityksillekin.
  Tutustu talleihin

  YHTEYSTIEDOT

  MYYNTI
  myynti@citytalli.fi
  p. 029 7031 0150
  LASKUTUSTIEDOT
  TEUVO PAKANEN
  p. 029 7031 0150
  teuvo@citytalli.fi
  URPO PAKANEN
  p. 040 838 4556
  urpo@citytalli.fi
  Ota yhteyttä