PIUHATIE CITYTILA 1

OULU

PIUHATIEN
CITYTILA

PIUHATIEN CITYTILA: EI TILOJA VAPAANA

Jos pelkkä talli ei riitä, on ratkaisu Citytila. Suunnitellaan Sinulle sopivat tilat toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

Uudet ja edustavat toimitilat? Ensimmäinen Citytila-kohde rakentuu hyvien kulkuyhteyksien varrelle Ouluun osoitteeseen Piuhatie 4. Suunnittelemme ja toteutamme yritystoimintasi tarpeisiin soveltuvat toimitilat toimialastasi riippumatta – laadukkaasti ja edustuskelpoisesti.

Mitä kaikkea toivot toimitiloilta: varasto- tai huoltotilaa, toimistotilaa vai edustus- tai neuvottelutilaa? Tai kenties kaikkia näitä yhdessä? Olemme toteuttaneet monipuolisesti erilaisia toimitiloja hyvinkin erilaisille toimialoille, joten meiltä löydät näkemystä ja taitoa toteuttaa tyylikkäät ja varmasti toimivat tilat.

Mikäli uusi kohteemme voisi tarjota sopivan tilan juuri sinulle, kysy rohkeasti lisätietoja kohteeseen ja sen rakentamiseen liittyen.

KYSY MUISTA CITYTILA-MAHDOLLISUUKSISTA:
Teuvo Pakanen / p. 050 521 7124
teuvo(a)citytalli.fi

KIINNOSTUITKO? TILAA HINNASTO

TILAA HINNASTO

TALLIOSAKE SIJOITUSKOHTEENA, TUTUSTU!

TILAA ESITE

Ota yhteyttä


  YRITYS

  Citytalli® on huoleton tilaratkaisu, joka jättää sinulle enemmän aikaa oleelliseen. Tarjoamme käytännölliset tilat keskeisellä sijainnilla ja hyvin ylläpidetyllä ympäristöllä.

  Lue tarinamme

  MEISTÄ

  Citytalli® -tallitilat tarjoavat ratkaisuja monenlaisiin käyttötarkoituksiin sekä kuluttajille että yrityksille. Monikäyttöiset ja muunneltavissa olevat tallimme soveltuvat niin kausisäilytykseen, varastotilaksi, harrastetoimintaan kuin toimitilaksi yrityksillekin.
  Tutustu talleihin

  YHTEYSTIEDOT

  MYYNTI
  myynti@citytalli.fi
  p. 029 7031 0150
  LASKUTUSTIEDOT
  TEUVO PAKANEN
  p. 029 7031 0150
  teuvo@citytalli.fi
  URPO PAKANEN
  p. 040 838 4556
  urpo@citytalli.fi
  Ota yhteyttä