Citytalli on erinomainen ratkaisu juuri silloin, kun harrastus tai työnteko vaatii lisää tilaa. Talli toimii omalle työskentelylle tai siihen liittyvälle välineistölle omana lisätilana, jossa työhön tai harrastukseen keskittyminen on huomattavasti helpompaa. Tila voidaan rakentaa juuri toiminnallesi sopivaksi, ja viihtyisyyttä voidaan lisätä esimerkiksi parven tai minikeittiön avulla.

Citytallit toimivatkin monelle harrastukselle tärkeänä tukikohtana. Muun muassa näihin harrastustoimintoihin tallimme ovat parhaillaan käytössä:

  • Panimo
  • Bänditila
  • Puutyöverstas
  • Taidemaalarin tila
  • Autoseurat ja -kerhot

Käytännössä kaikenlainen harrastaminen on mahdollista talleissamme, sillä jo pelkästään tallien kattava vakiovarustelu (mm. lattialämmitys ja viemärointi) mahdollistavat monenlaisen toiminnan. Vain mielikuvitus on rajana!

Tallien etuna monipuolisuus ja pienet kiinteät kulut

Talli harrastustilana tuo harrastelijalle tai seuralle monenlaisia mahdollisuuksia käyttöä varten. Tilassa voi järjestää tapahtumia ja kokouksia tai harrastaa omaksi ilokseen.

Tallia voi tarpeen mukaan muokata toiminnalle tarpeellisten asioiden mukaan. Esimerkiksi talliin on mahdollista asentaa parvi ja minikeittiö. Tämä helpottaa huomattavasti esimerkiksi harrastusvälineiden, kokousasiakirjojen tai kilpailupokaalien säilytystä. Minikeittiön avulla tapahtumien tai kokouksien tarjoilut järjestyvät mutkattomasti.

Bänditoimintaa harrastaessa myös äänieristys on tarvittaessa mahdollista muokata talliin. Muutoksia voidaan tehdä hyvinkin paljon, joten omien tarpeiden ja toiveiden ilmaiseminen kannattaa aina.

Talleissa on vakiovarusteena lattialämmitys, jolloin tila pysyy lämpimänä talvipakkasillakin. Myös viemäröinti ja lämmin vesi kuuluvat tallien vakiovarusteisiin, jolloin talli on helppo pitää siistinä. Talli soveltuu tarvittaessa myös autoharrastajan auton säilytystilaksi, jolloin autoa voi rauhassa siistiä tallin suojassa.

Tallin kiinteät kulut ovat huomattavasti pienemmät kivijalkaan verrattuna. Tallissa kiinteät kustannukset liikkuvat 200 euron tietämissä. Näin verrattuna moneen kivijalkatilaan, voit selkeästi säästää rahaa oman harrastuksen ylläpitämiseen ja muihin hankintoihin.

Joskus harrastus ja liiketoiminta voivat myös mennä käsikädessä. Talleissamme on erittäin hyvät edellytykset monenlaiselle liiketoiminnalle. Citytalli on muuntautunut esimerkiksi katsastusasemaksi, myymälöiksi ja moneksi muuksi!

“Kun harrastus ei enää mahdu omaan autotalliin”

Tämä saattaa olla monelle harrastelijalle tuttu lausahdus. Niin kävi myös Oulun Urheiluautoilijoille. Autoilu- ja monitoimiurheiluseura on perustettu jo 1960-luvulla, mutta toiminnan kasvettua, tilaa tarvittiin lisää.

Seuran kunniapuheenjohtaja George “Keeke” Kettunen kertoi, että toiminta ja sen asettamat vaatimukset olivat kasvaneet siinä määrin, että toimintaa ei voinut enää pyörittää kotitallista käsin. Seura päätti hankkia kunnolliset tilat yhteisiä kokouksia ja muita kokoontumisia varten.

Oulun Urheiluautoilijoiden tallitila jakaantuu näppärästi kahteen osaan, joista toinen on toimistokäytössä ja toinen toimii sekä varastona että välineistön huolto- ja pesutilana. Toimistotilasta löytyy kokouspöytä, joka mahdollistaa hieman suuremmankin kokouksen koollekutsumisen ja kestitsemisen mahdollistaa tiloista löytyvä keittiö.

Tutustu talleihin paikan päällä

Citytallin erilaisiin talleihin on myös mahdollista päästä tutustumaan. Järjestämme tarpeen mukaan tutustumiskäyntejä sinua kiinnostaviin tiloihin, joko perustalleihin tai muokattuihin talleihin. Voit myös kysyä näyttöä tiettyyn sinua kiinnostavaan harrastustilaan.

Kysy rohkeasti lisää tilamahdollisuuksista!