Sijoittajille

Citytalli®-tilat on rakennettu laadukkaista materiaaleista ja pitkänäköisiä ratkaisuja suosien, mikä tekee niistä myös sijoittajan näkökulmasta huolettoman sijoituskohteen. Monipuolisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin hyödynnettävissä olevat tallitilat kiinnostavat niin kuluttajia kuin yrityksiäkin.

CITYTALLI® SIJOITUSKOHTEENA

Sijoittaminen Citytalli® -tiloihin? Citytalli® on myös sijoittajan näkökulmasta järkevä ja pitkäaikainen sijoituskohde. Vuokratalleissa vuokralaisten vaihtuvuus on verrattaen pienempää kuin esimerkiksi asuntosijoittamisen saralla, ja tilan vuokralaisliikenteestä ei tarvitse sen myötä useinkaan huolehtia niin paljoa. Kaikki Citytalli® tallitilat ovat jo lähtökohtaisesti hyvin kattavasti vakiovarusteltuja ja näin ollen ne tarjoavatkin monipuolisesti ratkaisuja monenlaisiin käyttötarkoituksiin, niin kuluttajille kuin yrityksille: monikäyttöiset ja muunneltavissa olevat tallit soveltuvat esimerkiksi kausisäilytykseen, autotalliksi, varastotilaksi, harrastetoimintaan tai toimitiloiksi.

Hyvien kulkuyhteyksien varrelle ja keskeisille sijainneille sijoitetut, käytännölliset ja helposti omaan tarkoitukseen muokattavissa olevat tallitilat ovatkin alkaneet herättää tallien ostaja- ja vuokraajakunnassa paljon kiinnostusta viimeaikoina. Ihmisten muuttaessa kaupunkeihin ja säilytystilojen käydessä yhä rajallisemmiksi, tuovat Citytallin® kaltaiset, ostettavissa ja vuokrattavissa olevat tallitilat helpotusta tilanteeseen. Yritystoiminnan näkökulmasta Citytalli® tilat tarjoavat loistavan liiketoiminnan kiintopisteen ja mahdollisuuden säilyttää liiketoiminnan kannalta tarpeellista tarpeistoa paikassa, johon on vaivatonta poiketa ja pysäköidä auto. Kaupungeissa korostuvan uudenlaisen tilantarpeen myötä myös sijoittaminen talliosake -tiloihin muodostuu houkuttelevaksi ja kannattavaksi vaihtoehdoksi.

Citytalli®-tilat on rakennettu erittäin laadukkaista materiaaleista luotettavan sopimusurakoitsijan toimesta, ja ne ovat siten myös sijoittajan näkökulmasta huoleton sijoituskohde. Järkevien rakennusmateriaalien ja talleissa toteutettujen pitkänäköisten ratkaisujen myötä sijoitettu pääoma on Citytalli®-sijoituksessa hyvässä tallessa tuottamassa lisätuloa.

Tilaa sijoittajaesite

Esitteestämme löydät tietoa Citytallin palveluista, ominaisuuksista ja hyödyistä. Alla olevan lomakkeen kautta saat sijoittajaesitteen ladattua sähköisenä itsellesi. Esitteestä löydät myös yhteystietomme!

YRITYS

Citytalli® on huoleton tilaratkaisu, joka jättää sinulle enemmän aikaa oleelliseen. Tarjoamme käytännölliset tilat keskeisellä sijainnilla ja hyvin ylläpidetyllä ympäristöllä.

YHTEYSTIEDOT

MYYNTI
myynti@citytalli.fi
p. 029 7031 0150
TEUVO PAKANEN
p. 029 7031 0150
teuvo@citytalli.fi
URPO PAKANEN
p. 040 838 4556
urpo@citytalli.fi