Harrastetilat

Citytalli® toimii ratkaisuna silloin, kun harrastelu tai työnteko vaatii lisäneliöitä. Tila toimii omalle työskentelylle ja siihen liittyvälle välineistölle pyhitettynä lisätilana, jossa itse puuhailuun keskittyminenkin on helpompaa. Viihtyisyyttä voidaan lisätä esimerkiksi parven ja minikeittiön avulla.

ASIAKASKOKEMUKSIA

”KUN HARRASTUS EI ENÄÄ MAHDU OMAAN AUTOTALLIIN”

Oulun Urheiluautoilijat eli OUA on 1960-luvulla perustettu autoilu- ja monitoimiurheiluseura. Aktiivisen seuran toiminta on vilkasta ja toiminnan kasvaessa koettiin, että esimerkiksi seuran järjestämien kilpailuiden järjestämiseen kaivattaisiin lisää tilaa. ”Toiminta ja sen asettamat vaatimukset ovat kasvaneet siinä määrin, ettei sitä voida enää pyörittää kotitallista päin, kuten ehkä joskus seuran menneinä vuosina. Nykyisellään seuraa pyöritetään kuten yritystä, ja se vaati kunnolliset tilat yhteisiin kokouksiin ja muihin kokoontumisiin”, täsmentää seuran kunniapuheenjohtaja George ”Keeke” Kettunen.

Oulun Urheiluautoilijoiden tallitila jakaantuu näppärästi kahteen osaan, joista toinen on toimistokäytössä ja toinen toimii sekä varastona että välineistön huolto- ja pesutilana. Toimistotilasta löytyy kokouspöytä, joka mahdollistaa hieman suuremmankin kokouksen koollekutsumisen ja kestitsemisen mahdollistaa tiloista löytyvä keittiö. Seura vertaili muuttoaikeissaan muitakin mahdollisuuksia, mutta päätyi lopulta valitsemaan Citytalli®-tilan sen vastatessa parhaiten heidän vaatimuksiinsa ja hinnan ollessa linjassa varusteluun nähden. Erityistä kiitosta saavat tallin hyvä sijainti ja kiinteistön muut hyvät ratkaisut kuten lattialämmitys.

”Näihin tiloihin saatiin kaikki mitä haluttiin. Myös hinta oli hyvin linjassa varusteluun nähden. Toimiva kokonaisuus meidän tarkoituksiin!” summaa George ”Keeke” Kettunen.

KIINNOSTUITKO? TILAA HINNASTO

TILAA HINNASTO

CITYTALLI SIJOITUSKOHTEENA, TUTUSTU!

TILAA ESITE

Ota yhteyttä


  YRITYS

  Citytalli® on huoleton tilaratkaisu, joka jättää sinulle enemmän aikaa oleelliseen. Tarjoamme käytännölliset tilat keskeisellä sijainnilla ja hyvin ylläpidetyllä ympäristöllä.

  Lue tarinamme

  YHTEYSTIEDOT

  MYYNTI
  myynti@citytalli.fi
  p. 029 7031 0150
  LASKUTUSTIEDOT
  TEUVO PAKANEN
  p. 029 7031 0150
  teuvo@citytalli.fi
  URPO PAKANEN
  p. 040 838 4556
  urpo@citytalli.fi
  Ota yhteyttä