TOIMITILOJEN SUUNNITTELU JA TOTEUTUS

Räätälöidyt ratkaisut  juuri sinun tarpeisiin

TOIMITILOJEN TOTEUTUS

Tuorein palvelumme on avaimet käteen tyyppinen toimitilojen toteutus. Näiden kohteiden suunnittelu ja toteutus lähtee liikkeelle suoraan asiakkaan tarpeesta. Asiakkaan suunnitelmat käydään ensin yhdessä läpi pienimpiä yksityiskohtia myöten. Samalla tarjoamme asiakkaan käyttöön laajan kokemuksemme toimitilojen suunnittelusta.

Suunnitelmien kirjaamisen jälkeen uusi kohde piirretään arkkitehdin pöydällä lopulliseen muotoonsa. Citytallit vastaa myös kohteen rakentamisesta. Tällöin voimme olla varmoja, että lopputulos vastaa suunnitelmia.

Onko yrityksesi miettimässä uusia toimitiloja? Miksi ei kerrankin muuttaisi juuri oikeanlaisiin tiloihin. Jos kiinnostus heräsi, ota yhteyttä niin jutellaan lisää mahdollisuuksista.

KIINNOSTUITKO? TILAA HINNASTO

CITYTALLI SIJOITUSKOHTEENA, TUTUSTU!

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Haluatko tietää lisää? Haluatko tilata hinnaston tai sijoittajaesitteen? Täytä ja lähetä alla oleva lomake, niin saat sähköpostiisi lisätietoa ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

YRITYS

Citytalli® on huoleton tilaratkaisu, joka jättää sinulle enemmän aikaa oleelliseen. Tarjoamme käytännölliset tilat keskeisellä sijainnilla ja hyvin ylläpidetyllä ympäristöllä.

YHTEYSTIEDOT

MYYNTI
myynti@citytalli.fi
p. 029 7031 0150
TEUVO PAKANEN
p. 029 7031 0150
teuvo@citytalli.fi
URPO PAKANEN
p. 040 838 4556
urpo@citytalli.fi