Citytalli® 

Citytalli® on huoleton tilaratkaisu, joka jättää sinulle enemmän aikaa oleelliseen. Tarjoamme käytännölliset ja kattavasti vakiovarustellut tilat keskeisellä sijainnilla ja hyvin ylläpidetyllä ympäristöllä.Millaiseen käyttötarkoitukseen sinä tarvitsisit lisäneliöitä?

Kohteet

TORNIO

TORNIO

Uusi Citytalli® -kohde varattavissa Torniossa!  Suuren kiinnostuksen ja kysynnän vuoksi Tornioon tulee kaupungin ensimmäinen Citytalli® -kohde. Varaa omasi nyt!

LUE LISÄÄ

OULU

VEISTÄMÖTIE

OULU

Uusi kohde myynnissä Oulussa. Oulun Veistämötien Citytalli® -kohde sijaitsee vain 3 km päässä keskustasta Taka-Laanilassa. Kohteesta löytyy 70 kappaletta erikokoisia talli- ja hallitiloja, jotka ovat kooltaan 25,5-139 m2.

LUE LISÄÄ

ALPPILA (Patteritie)

OULU

Uusi kohde myynnissä Oulussa. Kohteen tallit hieman pienempiä minitalleja. Osta minitalli itselle tai sijoituskohteeksi.

Oulun Alppilan Citytalli® -kohde sijaitsee Patteritie 1:ssä hyvien kulkuyhteyksien varressa. Kohteessa löytyy 4 kpl 28 m2 talleja ja 50 kpl erikokoisia minitalleja tarpeesi mukaan. Kohteen minitallit ovat 9-17,5 m2 välillä.

LUE LISÄÄ

MOOTTORIKUJA

KEMPELE

Kempeleen toinen Citytalli®-kohde sijaitsee Hakamaan teollisuusalueella, Moottorikujalla. Kohteesta löytyy toimitiloja 2 kpl 64,5 m2 ja 1 kpl 72,9m2 ja tallitiloja 27,4 m2, 31,6m2 ja 36,8m2.  Kohde on nyt myynnissä. Loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

NAPAPIIRI 3

ROVANIEMI

Rovaniemen Innokaaren kolmas Citytalli®- kohde tulee loistavalle paikalle lentokentän läheisyyteen napapiirille, osoitteeseen Innokaari 10. Kohteen arvioitu valmistuminen 12/2021. Loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

RUSKO (Piuhatie)

OULU

Kohde Oulussa. Oulun Piuhatien toinen Citytalli® -kohde sijaitsee Piuhatie 6:ssa, Ruskon teollisuusalueella hyvien kulkuyhteyksien päässä Kuusamontien varressa. Kohteessa löytyy 18kpl erikokoisia tallitiloja kattavilla vakiovarusteilla. Kohteen tallikoot ovat 30,4-53,6 m2 välillä. Loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

OULUNLAHTI (Jaakolantie)

OULU

Oulunlahden Citytalli®-kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Jaakolantiellä (Jaakolantie 9). Kohteen tallikoot ovat 28 m2-76,5 m2 välillä. Yhdistelemällä saadaan toki vieläkin isompia kokonaisuuksia. Kohteessa on tasaisesti lämpenevä vesikiertoinen lattialämmitys ja oma tontti. Loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

GNEISSITIE 21

OULU

Oulun Gneissitien Citytalli®-kohteeseen valmistuu tallitiloja ja yritystiloja, joilla on käytössään yhteiset asiakas- ja neuvottelutilat, keittiö ja sauna. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

TOPPILA

OULU

Uusi Citytalli® kohde tulossa loistavalle sijainnille Toppilaan, vain 3 kilometrin päähän Oulun keskustasta. Kohteeseen valmistuu perustalleja ja pienvarastoja. Kohde on loppuunmyyty

LUE LISÄÄ

NAPAPIIRI 1

ROVANIEMI

Rovaniemen Napapiirille Innokaaren ensimmäinen Citytalli®-kohde sijaitsee osoitteessa Innokaari 14. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

NAPAPIIRI 2

ROVANIEMI

Rovaniemen Innokaaren uusin Citytalli®-kohteemme sijaitsee loistavalla paikalla lentokentän läheisyydessä. Kohde on valmistunut marraskuussa 2019. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

MAIKKULA

OULU

Citytalli® Maikkulan kohteemme sijaitsee osoitteessa Haarasuonkuja 1, 90240 Oulu. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

KARHUNKEDONTIE

OULU

Karhunkedontien Citytalli® kohteemme sijaitsee osoitteessa Karhunkedontie 6, 90410 Oulu. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

GNEISSITIE

OULU

Gneissitien Citytalli®-kohde sijaitsee osoitteessa Gneissitie 19, Oulu. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

REVONTIE

HAUKIPUDAS

Haukiputaan Revontien uudessa Citytalli®-kohteessa on kaukolämpö, lattialämmitys ja oma tontti. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

LAAKERIKUJAN TALLIT

OULU

Laakerikujan Citytalli®-kohteen hallit A, B, C ja D sijaitsevat osoitteissa Laakerikuja 2 ja 6, 90630 Oulu. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

HAKAMAA 2

KEMPELE

Uusi Citytalli®-kohde hyvällä sijainnilla Kempeleessä, Hakamaan teollisuusalueella Pulkkisentiellä. Tallit ovat muuttovalmiita. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

KIINNOSTUITKO? TILAA HINNASTO

TILAA HINNASTO

CITYTALLI SIJOITUSKOHTEENA, TUTUSTU!

TILAA ESITE

Ota yhteyttä


  YRITYS

  Citytalli® on huoleton tilaratkaisu, joka jättää sinulle enemmän aikaa oleelliseen. Tarjoamme käytännölliset tilat keskeisellä sijainnilla ja hyvin ylläpidetyllä ympäristöllä.

  Lue tarinamme

  YHTEYSTIEDOT

  MYYNTI
  myynti@citytalli.fi
  p. 029 7031 0150
  LASKUTUSTIEDOT
  TEUVO PAKANEN
  p. 029 7031 0150
  teuvo@citytalli.fi
  URPO PAKANEN
  p. 040 838 4556
  urpo@citytalli.fi
  Ota yhteyttä