Citytalli® 

Citytalli® on huoleton tilaratkaisu, joka jättää sinulle enemmän aikaa oleelliseen. Tarjoamme käytännölliset ja kattavasti vakiovarustellut tilat keskeisellä sijainnilla ja hyvin ylläpidetyllä ympäristöllä.Millaiseen käyttötarkoitukseen sinä tarvitsisit lisäneliöitä?

TORNIO

TORNIO

Uusi Citytalli® -kohde varattavissa Torniossa!  Suuren kiinnostuksen ja kysynnän vuoksi Tornioon tulee kaupungin ensimmäinen Citytalli® -kohde. Varaa omasi nyt!

OULU

VEISTÄMÖTIE

OULU

Uusi kohde myynnissä Oulussa. Oulun Veistämötien Citytalli® -kohde sijaitsee vain 3 km päässä keskustasta Taka-Laanilassa. Kohteesta löytyy 70 kappaletta erikokoisia talli- ja hallitiloja, jotka ovat kooltaan 25,5-139 m2.

ALPPILA (Patteritie)

OULU

Uusi kohde myynnissä Oulussa. Kohteen tallit hieman pienempiä minitalleja. Osta minitalli itselle tai sijoituskohteeksi.

Oulun Alppilan Citytalli® -kohde sijaitsee Patteritie 1:ssä hyvien kulkuyhteyksien varressa. Kohteessa löytyy 4 kpl 28 m2 talleja ja 50 kpl erikokoisia minitalleja tarpeesi mukaan. Kohteen minitallit ovat 9-17,5 m2 välillä.

MOOTTORIKUJA

KEMPELE

Kempeleen toinen Citytalli®-kohde sijaitsee Hakamaan teollisuusalueella, Moottorikujalla. Kohteesta löytyy toimitiloja 2 kpl 64,5 m2 ja 1 kpl 72,9m2 ja tallitiloja 27,4 m2, 31,6m2 ja 36,8m2.  Kohde on nyt myynnissä. Loppuunmyyty.

NAPAPIIRI 3

ROVANIEMI

Rovaniemen Innokaaren kolmas Citytalli®- kohde tulee loistavalle paikalle lentokentän läheisyyteen napapiirille, osoitteeseen Innokaari 10. Kohteen arvioitu valmistuminen 12/2021. Loppuunmyyty.

RUSKO (Piuhatie)

OULU

Kohde Oulussa. Oulun Piuhatien toinen Citytalli® -kohde sijaitsee Piuhatie 6:ssa, Ruskon teollisuusalueella hyvien kulkuyhteyksien päässä Kuusamontien varressa. Kohteessa löytyy 18kpl erikokoisia tallitiloja kattavilla vakiovarusteilla. Kohteen tallikoot ovat 30,4-53,6 m2 välillä. Loppuunmyyty.

OULUNLAHTI (Jaakolantie)

OULU

Oulunlahden Citytalli®-kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Jaakolantiellä (Jaakolantie 9). Kohteen tallikoot ovat 28 m2-76,5 m2 välillä. Yhdistelemällä saadaan toki vieläkin isompia kokonaisuuksia. Kohteessa on tasaisesti lämpenevä vesikiertoinen lattialämmitys ja oma tontti. Loppuunmyyty.

GNEISSITIE 21

OULU

Oulun Gneissitien Citytalli®-kohteeseen valmistuu tallitiloja ja yritystiloja, joilla on käytössään yhteiset asiakas- ja neuvottelutilat, keittiö ja sauna. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

TOPPILA

OULU

Uusi Citytalli® kohde tulossa loistavalle sijainnille Toppilaan, vain 3 kilometrin päähän Oulun keskustasta. Kohteeseen valmistuu perustalleja ja pienvarastoja. Kohde on loppuunmyyty

NAPAPIIRI 1

ROVANIEMI

Rovaniemen Napapiirille Innokaaren ensimmäinen Citytalli®-kohde sijaitsee osoitteessa Innokaari 14. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

NAPAPIIRI 2

ROVANIEMI

Rovaniemen Innokaaren uusin Citytalli®-kohteemme sijaitsee loistavalla paikalla lentokentän läheisyydessä. Kohde on valmistunut marraskuussa 2019. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

MAIKKULA

OULU

Citytalli® Maikkulan kohteemme sijaitsee osoitteessa Haarasuonkuja 1, 90240 Oulu. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

KARHUNKEDONTIE

OULU

Karhunkedontien Citytalli® kohteemme sijaitsee osoitteessa Karhunkedontie 6, 90410 Oulu. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

GNEISSITIE

OULU

Gneissitien Citytalli®-kohde sijaitsee osoitteessa Gneissitie 19, Oulu. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

REVONTIE

HAUKIPUDAS

Haukiputaan Revontien uudessa Citytalli®-kohteessa on kaukolämpö, lattialämmitys ja oma tontti. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

LAAKERIKUJAN TALLIT

OULU

Laakerikujan Citytalli®-kohteen hallit A, B, C ja D sijaitsevat osoitteissa Laakerikuja 2 ja 6, 90630 Oulu. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

HAKAMAA 2

KEMPELE

Uusi Citytalli®-kohde hyvällä sijainnilla Kempeleessä, Hakamaan teollisuusalueella Pulkkisentiellä. Tallit ovat muuttovalmiita. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

KIINNOSTUITKO? TILAA HINNASTO

CITYTALLI SIJOITUSKOHTEENA, TUTUSTU!

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Haluatko tietää lisää? Haluatko tilata hinnaston tai sijoittajaesitteen? Täytä ja lähetä alla oleva lomake, niin saat sähköpostiisi lisätietoa ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

YRITYS

Citytalli® on huoleton tilaratkaisu, joka jättää sinulle enemmän aikaa oleelliseen. Tarjoamme käytännölliset tilat keskeisellä sijainnilla ja hyvin ylläpidetyllä ympäristöllä.

YHTEYSTIEDOT

MYYNTI
myynti@citytalli.fi
p. 029 7031 0150
TEUVO PAKANEN
p. 029 7031 0150
teuvo@citytalli.fi
URPO PAKANEN
p. 040 838 4556
urpo@citytalli.fi