Autotallit

Tallissa säilyvät lämpimässä tilassa kelkat, moottoripyörät, veneet sekä harraste- ja matkailuautot. Tilan vakiovarustelu mahdollistaa välineistöllesi hyvät ja ympärivuotiset huolto- ja pesumahdollisuudet välineistöllesi.

Unelmien autotalli Citytallilta

Haaveiletko autotallista, johon mahtuu useita ajoneuvoja säilytykseen? Miltä kuulostaisi autotalli, jossa on tilaa pestä, korjata ja laittaa ajoneuvoja?

Citytalli tarjoaa loistavan ratkaisun sinulle!

Meidän tallitilat soveltuvat erinomaisesti autotallikäyttöön. Tila on muunneltavissa juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi niin varustelutasoltaan kuin kooltaankin. Autotallikäyttöä varten tiloissa on vakiovarusteena mm. nosto-ovet, pesumahdollisuus, roiskevesisuojatut seinät ja lattiakaivo hiekan- ja öljynerotuksella.

Meidän tilat ovat myös turvalliset autotallikäyttöön, sillä tiloissa on video- ja kulunvalvonta 24/7.

Autotalli – My garage, my rules

Citytalli® on täydellinen autotalli! Tiloissamme majailee muun muassa kuvan kaunokainen, 1950-luvulta peräisin oleva Chevroletin kuorma-auto. Omassa tallissaan se saa ansaitsemansa huomion ja huolenpidon. Hyvin valaistun ja avaran tilan myötä ajoneuvon parissa on mukava touhuta.

”Huoltamiseen tarvittava välineistö ja muu autoon liittyvä tykötarpeisto säilyvät tilavassa tallissa myös mukavasti järjestyksessä.”

Haluatko tietää lisää autotalleistamme? Tilaa hinnasto tästä.

Osta valmis autotalli – vähemmän huolta, paremmat työskentelytilat

Miksi kannattaa mieluummin ostaa valmis autotalli meiltä kuin rakentaa autotalli itse omalle tontille?

Autotallin ostaminen Citytallilta kannattaa monestakin syystä.

Ensinnäkin meiltä saat hankittua varmasti riittävän ison autotallin tarpeisiisi. Autotallin rakentaminen juuri sellaiseksi ja sen kokoiseksi kuin haluat on haasteellista, sillä omalla pihalla tila ei yleensä riitä. Kaupungeissa talojen tontit on sen verran pieniä, että siihen ei mahdu kovin isoa autotallia.

Toiseksi, miksi rakentaisit oman autotallin ahtaaseen pihaan ja tinkisit sen varustetasosta, kun voit ostaa käyttövalmiin autotallin kaikilla mukavuuksilla pienen ajomatkan päästä? Meidän autotalleissa on esimerkiksi pinnoitetut lattiat, roiskevesisuojatut seinät ja lattiakaivot hiekan ja öljynerotuksella vakiovarusteena ja lisävarusteena saat esimerkiksi autonosturin.

Kolmanneksi, Citytallin autotallitilan saat halutessasi muutettua juuri sellaiseksi tilaksi kuin haluat. Meillä kaikilla elämäntilanteet vaihtelevat, joten jos eteesi tulee tilanne, että autotalli on muutettava toisenlaiseksi tilaksi, niin se onnistuu helposti. Tilasta saat helposti esimerkiksi varastotilan tai tilat yritystoiminnalle tai mitä ikinä tarvitsetkaan.

Citytallilta ostamasi autotalli on myös loistava sijoituskohde. Esimerkiksi, jos joskus tila muuttuu tarpeettomaksi sinulle tai muutat toiselle paikkakunnalle, niin saat helposti myytyä tai vuokrattua käyttämättömäksi jääneen autotallin. Vuokrattavat ja myytävät autotallit näin loistavilla varusteilla ovat nykyään todella kysyttyjä. Sen sijaan omassa pihassa olevaa, käyttämättömäksi jäänyttä autotallia harvemmin tulee myytyä tai vuokrattua eteenpäin. Yleensä se seisoo siinä keräämässä kaikkea turhaa tavaraa sisäänsä ja kulueränä lompakollesi.

Autotalli Citytallilta.

5 hyvää syytä, miksi hankkia valmis autotalli Citytallilta

1. Räätälöitävyys – Citytallin autotallit ovat muunneltavissa juuri sinun tarpeitasi vastaaviksi niin varustelutasoltaan kuin kooltaankin. Voit valita sopivan kokoisen autotallin, joka mukautuu tarpeidesi mukaan, olipa kyse ajoneuvojen säilytyksestä, työskentelystä tai muusta käytöstä.

2. Laadukas varustelu – Citytallin autotalleissa on vakiovarusteena laadukkaita ominaisuuksia, kuten nosto-ovet, pesumahdollisuus, roiskevesisuojatut seinät ja lattiakaivot hiekan- ja öljynerotuksella. Lisävarusteena saatavilla olevat esimerkiksi autonosturit tekevät autotallista entistäkin toimivamman.

3. Turvallisuus – Citytallin autotallit ovat turvallisia käyttää, sillä tiloissa on video- ja kulunvalvonta 24/7. Tämä antaa sinulle mielenrauhan tietäessäsi, että ajoneuvosi ja tavarasi ovat turvassa.

4. Joustavuus – Elämäntilanteet vaihtelevat, ja Citytallin autotallit tarjoavat joustavuutta muutosten varalle. Jos tarvitset tilaa muuhun käyttöön, kuten varastointiin tai yritystoimintaan, voit helposti muokata autotallia vastaamaan uusia tarpeitasi.

5. Sijoitusmahdollisuus – Citytallilta ostettu autotalli on myös loistava sijoituskohde. Mikäli tila muuttuu tarpeettomaksi tai muutat toiselle paikkakunnalle, voit helposti myydä tai vuokrata autotallin. Laadukkaasti varustellut autotallit ovat kysyttyjä, mikä tekee niistä houkuttelevan sijoituskohteen.

Autotalli Oulusta, Rovaniemeltä tai Torniosta?

KIINNOSTUITKO? TILAA HINNASTO

CITYTALLI SIJOITUSKOHTEENA, TUTUSTU!

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Haluatko tietää lisää? Haluatko tilata hinnaston tai sijoittajaesitteen? Täytä ja lähetä alla oleva lomake, niin saat sähköpostiisi lisätietoa ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

YRITYS

Citytalli® on huoleton tilaratkaisu, joka jättää sinulle enemmän aikaa oleelliseen. Tarjoamme käytännölliset tilat keskeisellä sijainnilla ja hyvin ylläpidetyllä ympäristöllä.

YHTEYSTIEDOT

MYYNTI
myynti@citytalli.fi
p. 029 7031 0150
TEUVO PAKANEN
p. 029 7031 0150
teuvo@citytalli.fi
URPO PAKANEN
p. 040 838 4556
urpo@citytalli.fi