Osta tai vuokraa tallitilaa Torniosta

Monipuolista toimitilaa tarjolla Torniossa – juuri sinun tarpeisiisi!

Jos etsit autotallia, hallia, varastoa, toimitilaa tai harrastetilaa itsellesi tai yrityksellesi Torniosta, niin olet oikeassa paikassa. Citytallin tallitilat Torniossa tarjoavat ratkaisun kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin. Citytallin talliosake on järkevä ja pitkäaikainen sijoituskohde myös sijoittajalle.

Meillä on Torniossa valtava määrä autotalleja, halleja ja toimitiloja tarjolla hyvien kulkuyhteyksien varrella ja monipuolisten palveluiden äärellä. Citytallin myytävät ja vuokrattavat hallitilat Torniossa ovat monipuolisia ja tarpeisiisi joustavasti muokattavia.

Tornion kohteissa on tarjolla talleja 33-67 m² ja tarvittaessa tiloja voi yhdistää jopa suuremmiksi kokonaisuuksiksi.

Monikäyttöiset ja muunneltavissa olevat tallimme soveltuvat niin kausisäilytykseen, varastotilaksi, harrastetoimintaan kuin toimitilaksi yrityksillekin.

OSTA TAI VUOKRAA TOIMITILAA TORNIOSTA

Huoleton ratkaisu

Saat juuri sellaisen tilan käyttöösi kuin tarvitset ja voit itse keskittyä tärkeämpiin asioihin, kuten yritystoimintasi pyörittämiseen tai harrastustoimintaan.

Monikäyttöiset ja muunneltavat tilat

Kaikki tallit on kattavasti vakiovarusteltu ja tarjolla on monipuolisesti lisävarusteita, joiden avulla tallia on mahdollista kehittää edelleen.

Turvallinen halli, toimitila, autotalli

Citytallin hallitiloissa Torniossa on kameravalvonta ja kiinteistö on vakuutettu.

“Etsitkö autotallia autojen rassaamiseen? Tarvitsetko varastoa verkkokauppatoiminnallesi? Onko yrityksesi vailla toimitiloja? Citytallilta löydät tarpeisiisi sopivan hallitilan Torniosta.”

OSTA TAI VUOKRAA AUTOTALLI TORNIOSTA

Huoleton ja täysin varusteltu autotalli Torniossa

Tyypillisesti Torniossa autotallin rakentaminen juuri sellaiseksi ja sen kokoiseksi kuin haluaa on haasteellista, sillä omalla pihalla tila ei riitä.

Miksi rakentaisit oman autotallin ahtaaseen pihaan ja tinkisit sen varustetasosta, kun voit ostaa käyttövalmiin autotallin kaikilla mukavuuksilla pienen ajomatkan päästä? Meidän autotalleissa on esimerkiksi pinnoitetut lattiat, roiskevesisuojatut seinät ja lattiakaivot hiekan ja öljynerotuksella vakiovarusteena sekä lisävarusteena saat esimerkiksi autonosturin.

Citytallin autotalli taipuu myös moneen muuhun käyttöön. Voit tuoda veneen sinne säilöön talven ajaksi tai käyttää autotallia pysyvänä tai väliaikaisena varastona. Esimerkiksi muuton tai remontin yhteydessä on tarvetta väliaikaiselle varastolle.

Jos muutat pois Torniosta, niin saat helposti myytyä tai vuokrattua käyttämättömäksi jäävän autotallin. Vuokrattavat ja myytävät autotallit näin loistavilla varusteilla ovat nykyään todella kysyttyjä.

OSTA TAI VUOKRAA AUTOTALLI TORNIOSTA

Miksi Citytallin autotalli Torniossa?

Tallitila Torniosta helposti – Tutustu tarjolla oleviin toimitiloihin netissä ja tilaa kohteen hinnasto.

Monipuolinen valikoima – Meillä on lukematon määrä erikokoisia toimitiloja Torniossa.

Muunneltavuus – Toimitilojen varustetaso ja koko ovat muunnettavissa juuri tarpeisiisi sopivaksi.

Pääsy 24/7 – Työskentele tallitiloissasi juuri silloin, kun haluat.

Turvallinen hallitila – Kiinteistöissämme Torniossa on kameravalvonta ja kiinteistömme on myös vakuutettu.

OSTA TAI VUOKRAA HALLITILA TORNIOSTA

Autotallin hinta Torniossa

Autotallin hinta vaihtelee riippuen tilan koosta ja varustetasosta. Lisäksi hintaan vaikuttaa se, ostatko vai vuokraatko tilan.

Alla on kaikki Tornion kohteet. Tutustu myytäviin ja vuokrattaviin Citytallin Tornion kohteisiin ja tilaa hinnasto.

TILAA HINNASTO TÄSTÄ

TORNIO – Myytävät ja vuokrattavat Citytallit

TORNIO

Uusi Citytalli® -kohde varattavissa Torniossa!  Suuren kiinnostuksen ja kysynnän vuoksi Tornioon tulee kaupungin ensimmäinen Citytalli® -kohde. Varaa omasi nyt!

LUE LISÄÄ
TILAA HINNASTO TÄSTÄ

Usein kysyttyä – autotalli Tornio

Mitä maksaa autotallin vuokraus Torniossa?

Autotallin vuokrahinta Torniossa vaihtelee sen mukaan, miten iso vuokrattava toimitila on sekä millainen varustetaso siinä on. Lisätietoja vuokrahinnoistamme saat tilaamalla hinnastomme.

Kuinka paljon on talliosakkeen hinta Torniossa?

Meillä on myytävänä useita erikokoisia talliosakkeita Torniossa. Talliosakkeen hintaan vaikuttaa mm. toimitilan koko sekä varustetaso. Lisätietoja saat tilaamalla hinnastomme.

Miten ostan tai vuokraan autotallin Torniosta?

Aloita autotallin ostaminen tai vuokraaminen tutustumalla Citytallin Tornion kohteisiin verkkosivuillamme. Jos haluat tarkempia hinta- ja kohdetietoja, tilaa kohteen hinnasto. Kun haluat vuokrata tai ostaa autotallin, varaston tai toimitilan, niin ota meihin yhteyttä!

Minkä kokoisia autotalleja löytyy Torniosta?

Torniosta löydät kattavasti erikokoisia autotalleja, varastoja ja toimitiloja. Tilojen koot vaihtelevat 33-67 m² välillä. Tarvittaessa tiloja voidaan myös yhdistää vielä isommiksi. Kerro meille, minkä kokoista tilaa tarvitset, niin etsitään oikea ratkaisu tarpeisiisi.

Onnistuuko toimitilojen kustomointi Torniossa?

Kaikki toimitilamme ovat kustomoitavissa käyttöösi sopiviksi. Kaikissa tiloissa on vakiovarusteet, kuten LED-valaistus, sähköovi ja lattialämmitys. Lisäksi voit valita tilaan lisävarusteita, kuten minikeittiön, wc:n ja korjaamolaitteet.

Etsitkö autotallia Oulusta tai Rovaniemeltä?

OULU
ROVANIEMI

Ota yhteyttä


  KIINNOSTUITKO? TILAA HINNASTO

  TILAA HINNASTO

  CITYTALLI SIJOITUSKOHTEENA, TUTUSTU!

  TILAA ESITE

  YRITYS

  Citytalli® on huoleton tilaratkaisu, joka jättää sinulle enemmän aikaa oleelliseen. Tarjoamme käytännölliset tilat keskeisellä sijainnilla ja hyvin ylläpidetyllä ympäristöllä.

  Lue tarinamme

  YHTEYSTIEDOT

  MYYNTI
  myynti@citytalli.fi
  p. 029 7031 0150
  LASKUTUSTIEDOT
  TEUVO PAKANEN
  p. 029 7031 0150
  teuvo@citytalli.fi
  URPO PAKANEN
  p. 040 838 4556
  urpo@citytalli.fi
  Ota yhteyttä