Varastot

Tallitila tarjoaa ratkaisun niin kuluttajien kuin yritystenkin varastotilojen tarpeeseen. Asianmukaiset tilat tuovat varastointiin tehokkuutta; ne mahdollistavat tavaran varastoinnin usein väljemmin ja järkevämmin.

ASIAKASKOKEMUKSIA

”KAIKKI SUUNNILLEEN SAMAAN PAIKKAAN”

Citytallilta® löytyy varastotila tarpeeseen kuin tarpeeseen. Kari hankki Citytalli®-tilan yksityiseen varastokäyttöön. Tavaran ja välineistön säilyttämisen lisäksi tallitila soveltuu myös erilaisiin korjaus- ja kunnostustöihin. Pääasiallisesti varastossa puuhaillaankin erilaisia autoiluun ja omiin harrastuksiin liittyviä puhteita. Varastointikäytössä tärkeässä roolissa ovat luonnollisesti erilaiset hyllyratkaisut. Citytalli®vakuutti Karin siksi, että tallin seinät ovat paikallaan rakennettuja, puurunkoisia. Vahva seinärakenne kestää hyvin myös seinille kiinnitettävät hyllyt ja monipuolistaa siten toteutettavia säilytysratkaisuja.

”Lisäksi puhtaina hyötyinä voidaan mainita kaukolämmöllä toimiva lattialämmitys – sillä oli todella suuri rooli tallia valittaessa. Kaukolämpöratkaisun myötä ei tilaan tarvita erillistä lämminvesivaraajaa, joka olisi ollut sekä kustannus- että tilakysymys. Citytalli mahdollistaa monenlaisen tekemisen myös siinä mielessä, että tallissa ei ole tulityökieltoa. Myös se oli minulle tärkeä kriteeri”, Kari summaa.

”Sehän tässä oli se päätavoite; että saa kaikki suunnilleen samaan paikkaan niin, ettei tavarat ole pitkin maailmaa kun niitä tarvitsee. Tosin nyt kun ajattelee, niin kai tämä varasto voisi olla vielä suurempikin…” Kari tuumii.

KIINNOSTUITKO? TILAA HINNASTO

TILAA HINNASTO

CITYTALLI SIJOITUSKOHTEENA, TUTUSTU!

TILAA ESITE

Ota yhteyttä


  YRITYS

  Citytalli® on huoleton tilaratkaisu, joka jättää sinulle enemmän aikaa oleelliseen. Tarjoamme käytännölliset tilat keskeisellä sijainnilla ja hyvin ylläpidetyllä ympäristöllä.

  Lue tarinamme

  YHTEYSTIEDOT

  MYYNTI
  myynti@citytalli.fi
  p. 029 7031 0150
  LASKUTUSTIEDOT
  TEUVO PAKANEN
  p. 029 7031 0150
  teuvo@citytalli.fi
  URPO PAKANEN
  p. 040 838 4556
  urpo@citytalli.fi
  Ota yhteyttä