Osta tai vuokraa tallitilaa Oulusta

Monipuolista toimitilaa tarjolla Oulussa – juuri sinun tarpeisiisi!

Etsitkö autotallia, hallia, varastoa, toimitilaa tai harrastetilaa itsellesi tai yrityksellesi Oulusta?

Olet oikeassa paikassa! Citytallin tallitilat Oulussa tarjoavat ratkaisun kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Citytallilla on Oulussa tarjolla 26-139 m² kokoisia talleja.

Tutustu lisää alta ja osta tallitila, toimitila, varastotila tai autotalli Oulusta itsellesi helposti ja nopeasti!

HAE OP:N RAHOITUSTA

Saat jopa 6 kuukautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa!

Myynnissä olevat Oulun Citytallit

MARMORITIE

OULU

Citytalli® -kohde sijaitsee hyvällä sijainnilla Oulun keskustan kupeessa. Kohteesta löytyy erikokoisia talli- ja hallitiloja, jotka ovat kooltaan 58,4-153,5 m².

ALPPILA (Patteritie)

OULU

Oulun Alppilan Citytalli® -kohde sijaitsee Patteritie 1:ssä hyvien kulkuyhteyksien varressa. Kohteessa löytyy 4 kpl 28 m² talleja ja 50 kpl 9-17,5 m² kokoisia pienvarastoja tarpeesi mukaan. Osta tai vuokraa talli itsellesi ja sijoituskohteeksi!

Loppuunmyydyt Oulun Citytallit

MOOTTORIKUJA

KEMPELE

Kempeleen toinen Citytalli®-kohde sijaitsee Hakamaan teollisuusalueella, Moottorikujalla. Kohteesta löytyy toimitiloja 2 kpl 64,5 m2 ja 1 kpl 72,9m2 ja tallitiloja 27,4 m2, 31,6m2 ja 36,8m2. Loppuunmyyty.

RUSKO (Piuhatie)

OULU

Oulun Piuhatien toinen Citytalli® -kohde sijaitsee Piuhatie 6:ssa, Ruskon teollisuusalueella hyvien kulkuyhteyksien päässä Kuusamontien varressa. Kohteessa löytyy 18kpl erikokoisia tallitiloja kattavilla vakiovarusteilla. Kohteen tallikoot ovat 30,4-53,6 m2 välillä. Loppuunmyyty.

OULUNLAHTI (Jaakolantie)

OULU

Oulunlahden Citytalli®-kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Jaakolantiellä (Jaakolantie 9). Kohteen tallikoot ovat 28-76,5 m² välillä. Yhdistelemällä saadaan toki vieläkin isompia kokonaisuuksia. Kohteessa on tasaisesti lämpenevä vesikiertoinen lattialämmitys ja oma tontti. Loppuunmyyty.

VEISTÄMÖTIE

OULU

Citytalli® -kohde sijaitsee vain 3 km päässä keskustasta Taka-Laanilassa. Kohteesta löytyy 70 kappaletta erikokoisia talli- ja hallitiloja, jotka ovat kooltaan 25,5-139 m². Loppuunmyyty.

GNEISSITIE 21

OULU

Oulun Gneissitien Citytalli®-kohteessa on tallitiloja ja yritystiloja, joilla on käytössään yhteiset asiakas- ja neuvottelutilat, keittiö ja sauna. Loppuunmyyty.

TOPPILA

OULU

Oulun Toppilan Citytalli® kohde sijaitsee loistavalla sijainnilla Toppilassa, vain 3 kilometrin päässä Oulun keskustasta. Kohteessa perustalleja ja pienvarastoja. Loppuunmyyty.

MAIKKULA

OULU

Citytalli® Maikkulan kohteemme sijaitsee osoitteessa Haarasuonkuja 1, 90240 Oulu. Loppuunmyyty.

KARHUNKEDONTIE

OULU

Karhunkedontien Citytalli® kohteemme sijaitsee osoitteessa Karhunkedontie 6, 90410 Oulu. Loppuunmyyty.

GNEISSITIE

OULU

Gneissitien Citytalli®-kohde sijaitsee osoitteessa Gneissitie 19, Oulu. Loppuunmyyty.

REVONTIE

HAUKIPUDAS

Haukiputaan Revontien Citytalli®-kohteessa on kaukolämpö, lattialämmitys ja oma tontti. Loppuunmyyty.

LAAKERIKUJAN TALLIT

OULU

Laakerikujan Citytalli®-kohteen hallit A, B, C ja D sijaitsevat osoitteissa Laakerikuja 2 ja 6, 90630 Oulu. Loppuunmyyty.

HAKAMAA 2

KEMPELE

Hakamaan Citytalli®-kohde sijaitsee hyvällä sijainnilla Kempeleessä, Hakamaan teollisuusalueella Pulkkisentiellä. Loppuunmyyty.

Valitse Citytalli

Huoleton ratkaisu

Saat juuri sellaisen tilan käyttöösi kuin tarvitset ja voit itse keskittyä tärkeämpiin asioihin, kuten yritystoimintasi pyörittämiseen tai harrastustoimintaan.

Loistava sijoituskohde

Citytallin talliosake on järkevä ja pitkäaikainen sijoituskohde myös sijoittajalle.

Turvallinen halli, toimitila, autotalli

Citytallin hallitiloissa Oulussa on kameravalvonta ja kiinteistö on vakuutettu.

Monikäyttöiset ja muunneltavat tilat

Kaikki tallit on kattavasti vakiovarusteltu ja tarjolla on monipuolisesti lisävarusteita, joiden avulla tallia on mahdollista kehittää edelleen.

“Etsitkö autotallia autojen rassaamiseen? Tarvitsetko varastoa verkkokauppatoiminnallesi? Onko yrityksesi vailla toimitiloja? Citytallilta löydät tarpeisiisi sopivan hallitilan Oulusta.”

  • Autotalli, toimitila Citytallilta.
  • Videovalvonta Citytallin tallitiloissa.
  • Turvallista säilytystä Citytalli.
  • Tallitila Citytalli.
  • Autotalli, toimitila, varasto, talli Citytallilta

Huoleton ja täysin varusteltu autotalli Oulussa

Tyypillisesti Oulussa autotallin rakentaminen juuri sellaiseksi ja sen kokoiseksi kuin haluaa on haasteellista, sillä omalla pihalla tila ei riitä.

Miksi rakentaisit oman autotallin ahtaaseen pihaan ja tinkisit sen varustetasosta, kun voit ostaa käyttövalmiin autotallin kaikilla mukavuuksilla pienen ajomatkan päästä? Meidän autotalleissa on esimerkiksi pinnoitetut lattiat, roiskevesisuojatut seinät ja lattiakaivot hiekan ja öljynerotuksella vakiovarusteena sekä lisävarusteena saat esimerkiksi autonosturin.

Citytallin autotalli taipuu myös moneen muuhun käyttöön. Voit tuoda veneen sinne säilöön talven ajaksi tai käyttää autotallia pysyvänä tai väliaikaisena varastona. Esimerkiksi muuton tai remontin yhteydessä on tarvetta väliaikaiselle varastolle.

Jos muutat pois Oulusta, niin saat helposti myytyä tai vuokrattua käyttämättömäksi jääneen autotallin. Vuokrattavat ja myytävät autotallit näin loistavilla varusteilla ovat nykyään todella kysyttyjä.

Miksi Citytallin autotalli Oulussa?

Tallitila Oulusta helposti – Tutustu tarjolla oleviin toimitiloihin netissä ja tilaa kohteen hinnasto.

Monipuolinen valikoima – Meillä on lukematon määrä erikokoisia toimitiloja Oulussa.

Muunneltavuus – Toimitilojen varustetaso ja koko ovat muunnettavissa juuri tarpeisiisi sopivaksi.

Pääsy 24/7 – Työskentele tallitiloissasi juuri silloin, kun haluat.

Turvallinen hallitila – Kiinteistöissämme Oulussa on kameravalvonta ja kiinteistömme ovat myös vakuutettu.

Hyvät kulkuyhteydet – Kaikki kohteemme Oulussa sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä, lähellä Oulun keskustaa.

Autotallin hinta Oulussa

Autotallin hinta Oulussa vaihtelee riippuen tilan koosta ja varustetasosta. Lisäksi hintaan vaikuttaa se, ostatko vai vuokraatko tilan.

Alla on kaikki Oulun kohteet. Tutustu myytäviin ja vuokrattaviin Citytallin Oulun kohteisiin ja tilaa hinnasto.

Kiinnostuitko? Tilaa hinnasto kohteesta ja osta toimiva tallitila itsellesi Oulusta!

Usein kysytyt kysymykset – autotalli Oulu

Autotallin vuokrahinta Oulussa vaihtelee sen mukaan, miten iso vuokrattava toimitila on sekä millainen varustetaso siinä on. Lisätietoja vuokrahinnoistamme saat tilaamalla hinnastomme.

Meillä on myytävänä useita erikokoisia Citytallin osakkeita Oulussa. Hintaan vaikuttaa mm. toimitilan koko sekä varustetaso. Lisätietoja saat tilaamalla hinnastomme.

Aloita autotallin ostaminen tai vuokraaminen tutustumalla Citytallin Oulun kohteisiin verkkosivuillamme. Jos haluat tarkempia hinta- ja kohdetietoja, tilaa kohteen hinnasto. Kun haluat vuokrata tai ostaa autotallin, varaston tai toimitilan, niin ota meihin yhteyttä!

Oulusta löydät kattavasti erikokoisia autotalleja, minitalleja, varastoja ja toimitiloja. Tilojen koot vaihtelevat 9-139 m² välillä. Tarvittaessa tiloja voidaan myös yhdistää vielä isommiksi. Kerro meille, minkä kokoista tilaa tarvitset, niin etsitään oikea ratkaisu tarpeisiisi.

Kaikki toimitilamme ovat kustomoitavissa käyttöösi sopiviksi. Kaikissa tiloissa on vakiovarusteet, kuten LED-valaistus, sähköovi ja lattialämmitys. Lisäksi voit valita tilaan lisävarusteita, kuten minikeittiön, wc:n ja korjaamolaitteet.

Etsitkö autotallia tai tallitilaa Rovaniemeltä?

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Haluatko tietää lisää? Haluatko tilata hinnaston tai sijoittajaesitteen? Täytä ja lähetä alla oleva lomake, niin saat sähköpostiisi lisätietoa ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

KIINNOSTUITKO? TILAA HINNASTO

CITYTALLI SIJOITUSKOHTEENA, TUTUSTU!

YRITYS

Citytalli® on huoleton tilaratkaisu, joka jättää sinulle enemmän aikaa oleelliseen. Tarjoamme käytännölliset tilat keskeisellä sijainnilla ja hyvin ylläpidetyllä ympäristöllä.

YHTEYSTIEDOT

MYYNTI
myynti@citytalli.fi
p. 029 7031 0150
TEUVO PAKANEN
p. 029 7031 0150
teuvo@citytalli.fi
URPO PAKANEN
p. 040 838 4556
urpo@citytalli.fi