Osta tai vuokraa tallitilaa Oulusta

Monipuolista toimitilaa tarjolla Oulussa – juuri sinun tarpeisiisi!

Jos etsit autotallia, hallia, varastoa, toimitilaa tai harrastetilaa itsellesi tai yrityksellesi Oulusta, niin olet oikeassa paikassa. Citytallin tallitilat Oulussa tarjoavat ratkaisun kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin. Citytallin talliosake on järkevä ja pitkäaikainen sijoituskohde myös sijoittajalle.

Meillä on Oulussa ja lähialueilla valtava määrä autotalleja, halleja ja toimitiloja tarjolla hyvien kulkuyhteyksien varrella ja monipuolisten palveluiden äärellä. Citytallin myytävät ja vuokrattavat hallitilat Oulun alueella ovat monipuolisia ja tarpeisiisi joustavasti muokattavia.

Oulun kohteissa on tarjolla talleja 26-139 m² ja tarvittaessa tiloja voi yhdistää jopa suuremmiksi kokonaisuuksiksi.

Monikäyttöiset ja muunneltavissa olevat tallimme soveltuvat niin kausisäilytykseen, varastotilaksi, harrastetoimintaan kuin toimitilaksi yrityksillekin.

OSTA TAI VUOKRAA TOIMITILAA OULUSTA

Huoleton ratkaisu

Saat juuri sellaisen tilan käyttöösi kuin tarvitset ja voit itse keskittyä tärkeämpiin asioihin, kuten yritystoimintasi pyörittämiseen tai harrastustoimintaan.

Monikäyttöiset ja muunneltavat tilat

Kaikki tallit on kattavasti vakiovarusteltu ja tarjolla on monipuolisesti lisävarusteita, joiden avulla tallia on mahdollista kehittää edelleen.

Turvallinen halli, toimitila, autotalli

Citytallin hallitiloissa Oulussa on kameravalvonta ja kiinteistö on vakuutettu.

“Etsitkö autotallia autojen rassaamiseen? Tarvitsetko varastoa verkkokauppatoiminnallesi? Onko yrityksesi vailla toimitiloja? Citytallilta löydät tarpeisiisi sopivan hallitilan Oulusta.”

OSTA TAI VUOKRAA AUTOTALLI OULUSTA

Huoleton ja täysin varusteltu autotalli Oulussa

Tyypillisesti Oulussa autotallin rakentaminen juuri sellaiseksi ja sen kokoiseksi kuin haluaa on haasteellista, sillä omalla pihalla tila ei riitä.

Miksi rakentaisit oman autotallin ahtaaseen pihaan ja tinkisit sen varustetasosta, kun voit ostaa käyttövalmiin autotallin kaikilla mukavuuksilla pienen ajomatkan päästä? Meidän autotalleissa on esimerkiksi pinnoitetut lattiat, roiskevesisuojatut seinät ja lattiakaivot hiekan ja öljynerotuksella vakiovarusteena sekä lisävarusteena saat esimerkiksi autonosturin.

Citytallin autotalli taipuu myös moneen muuhun käyttöön. Voit tuoda veneen sinne säilöön talven ajaksi tai käyttää autotallia pysyvänä tai väliaikaisena varastona. Esimerkiksi muuton tai remontin yhteydessä on tarvetta väliaikaiselle varastolle.

Jos muutat pois Oulusta, niin saat helposti myytyä tai vuokrattua käyttämättömäksi jäävän autotallin. Vuokrattavat ja myytävät autotallit näin loistavilla varusteilla ovat nykyään todella kysyttyjä.

OSTA TAI VUOKRAA AUTOTALLI OULUSTA

Miksi Citytallin autotalli Oulussa?

Tallitila Oulusta helposti – Tutustu tarjolla oleviin toimitiloihin netissä ja tilaa kohteen hinnasto.

Monipuolinen valikoima – Meillä on lukematon määrä erikokoisia toimitiloja Oulussa.

Muunneltavuus – Toimitilojen varustetaso ja koko ovat muunnettavissa juuri tarpeisiisi sopivaksi.

Pääsy 24/7 – Työskentele tallitiloissasi juuri silloin, kun haluat.

Turvallinen hallitila – Kiinteistöissämme Oulussa on kameravalvonta ja kiinteistömme ovat myös vakuutettu.

OSTA TAI VUOKRAA HALLITILA OULUSTA

Autotallin hinta Oulussa

Autotallin hinta vaihtelee riippuen tilan koosta ja varustetasosta. Lisäksi hintaan vaikuttaa se, ostatko vai vuokraatko tilan.

Alla on kaikki Oulun kohteet. Tutustu myytäviin ja vuokrattaviin Citytallin Oulun kohteisiin ja tilaa hinnasto.

TILAA HINNASTO TÄSTÄ

OULU – Myytävät ja vuokrattavat Citytallit

VEISTÄMÖTIE

OULU

Uusi kohde myynnissä Oulussa. Oulun Veistämötien Citytalli® -kohde sijaitsee vain 3 km päässä keskustasta Taka-Laanilassa. Kohteesta löytyy 70 kappaletta erikokoisia talli- ja hallitiloja, jotka ovat kooltaan 25,5-139 m2.

LUE LISÄÄ

ALPPILA (Patteritie)

OULU

Uusi kohde myynnissä Oulussa. Kohteen tallit hieman pienempiä minitalleja. Osta minitalli itselle tai sijoituskohteeksi.

Oulun Alppilan Citytalli® -kohde sijaitsee Patteritie 1:ssä hyvien kulkuyhteyksien varressa. Kohteessa löytyy 4 kpl 28 m2 talleja ja 50 kpl erikokoisia minitalleja tarpeesi mukaan. Kohteen minitallit ovat 9-17,5 m2 välillä.

LUE LISÄÄ

MOOTTORIKUJA

KEMPELE

Kempeleen toinen Citytalli®-kohde sijaitsee Hakamaan teollisuusalueella, Moottorikujalla. Kohteesta löytyy toimitiloja 2 kpl 64,5 m2 ja 1 kpl 72,9m2 ja tallitiloja 27,4 m2, 31,6m2 ja 36,8m2. Kohde on nyt myynnissä. Loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

RUSKO (Piuhatie)

OULU

Oulun Piuhatien toinen Citytalli® -kohde sijaitsee Piuhatie 6:ssa, Ruskon teollisuusalueella hyvien kulkuyhteyksien päässä Kuusamontien varressa. Kohteessa löytyy 18kpl erikokoisia tallitiloja kattavilla vakiovarusteilla. Kohteen tallikoot ovat 30,4-53,6 m2 välillä. Loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

OULUNLAHTI (Jaakolantie)

OULU

Oulunlahden Citytalli®-kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Jaakolantiellä (Jaakolantie 9). Kohteen tallikoot ovat 28 m2-76,5 m2 välillä. Yhdistelemällä saadaan toki vieläkin isompia kokonaisuuksia. Kohteessa on tasaisesti lämpenevä vesikiertoinen lattialämmitys ja oma tontti. Loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

GNEISSITIE 21

OULU

Oulun Gneissitien Citytalli®-kohteeseen valmistuu tallitiloja ja yritystiloja, joilla on käytössään yhteiset asiakas- ja neuvottelutilat, keittiö ja sauna. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

TOPPILA

OULU

Uusi Citytalli® kohde tulossa loistavalle sijainnille Toppilaan, vain 3 kilometrin päähän Oulun keskustasta. Kohteeseen valmistuu perustalleja ja pienvarastoja. Kohde on loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

MAIKKULA

OULU

Citytalli® Maikkulan kohteemme sijaitsee osoitteessa Haarasuonkuja 1, 90240 Oulu. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

KARHUNKEDONTIE

OULU

Karhunkedontien Citytalli® kohteemme sijaitsee osoitteessa Karhunkedontie 6, 90410 Oulu. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

GNEISSITIE

OULU

Gneissitien Citytalli®-kohde sijaitsee osoitteessa Gneissitie 19, Oulu. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

REVONTIE

HAUKIPUDAS

Haukiputaan Revontien uudessa Citytalli®-kohteessa on kaukolämpö, lattialämmitys ja oma tontti. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

LAAKERIKUJAN TALLIT

OULU

Laakerikujan Citytalli®-kohteen hallit A, B, C ja D sijaitsevat osoitteissa Laakerikuja 2 ja 6, 90630 Oulu. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ

HAKAMAA 2

KEMPELE

Uusi Citytalli®-kohde hyvällä sijainnilla Kempeleessä, Hakamaan teollisuusalueella Pulkkisentiellä. Tallit ovat muuttovalmiita. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

LUE LISÄÄ
TILAA HINNASTO TÄSTÄ

Usein kysyttyä – autotalli Oulu

Mitä maksaa autotallin vuokraus Oulussa?

Autotallin vuokrahinta Oulussa vaihtelee sen mukaan, miten iso vuokrattava toimitila on sekä millainen varustetaso siinä on. Lisätietoja vuokrahinnoistamme saat tilaamalla hinnastomme.

Kuinka paljon on talliosakkeen hinta Oulussa?

Meillä on myytävänä useita erikokoisia talliosakkeita Oulussa. Talliosakkeen hintaan vaikuttaa mm. toimitilan koko sekä varustetaso. Lisätietoja saat tilaamalla hinnastomme.

Miten ostan tai vuokraan autotallin Oulusta?

Aloita autotallin ostaminen tai vuokraaminen tutustumalla Citytallin Oulun kohteisiin verkkosivuillamme. Jos haluat tarkempia hinta- ja kohdetietoja, tilaa kohteen hinnasto. Kun haluat vuokrata tai ostaa autotallin, varaston tai toimitilan, niin ota meihin yhteyttä!

Minkä kokoisia autotalleja löytyy Oulusta?

Oulusta löydät kattavasti erikokoisia autotalleja, minitalleja, varastoja ja toimitiloja. Tilojen koot vaihtelevat 9-139 m² välillä. Tarvittaessa tiloja voidaan myös yhdistää vielä isommiksi. Kerro meille, minkä kokoista tilaa tarvitset, niin etsitään oikea ratkaisu tarpeisiisi.

Onnistuuko toimitilojen kustomointi Oulussa?

Kaikki toimitilamme ovat kustomoitavissa käyttöösi sopiviksi. Kaikissa tiloissa on vakiovarusteet, kuten LED-valaistus, sähköovi ja lattialämmitys. Lisäksi voit valita tilaan lisävarusteita, kuten minikeittiön, wc:n ja korjaamolaitteet.

Etsitkö autotallia tai tallitilaa Torniosta tai Rovaniemeltä?

TORNIO
ROVANIEMI

Ota yhteyttä


  KIINNOSTUITKO? TILAA HINNASTO

  TILAA HINNASTO

  CITYTALLI SIJOITUSKOHTEENA, TUTUSTU!

  TILAA ESITE

  YRITYS

  Citytalli® on huoleton tilaratkaisu, joka jättää sinulle enemmän aikaa oleelliseen. Tarjoamme käytännölliset tilat keskeisellä sijainnilla ja hyvin ylläpidetyllä ympäristöllä.

  Lue tarinamme

  YHTEYSTIEDOT

  MYYNTI
  myynti@citytalli.fi
  p. 029 7031 0150
  LASKUTUSTIEDOT
  TEUVO PAKANEN
  p. 029 7031 0150
  teuvo@citytalli.fi
  URPO PAKANEN
  p. 040 838 4556
  urpo@citytalli.fi
  Ota yhteyttä