Pienvarastot

Meidän kautta voit myös vuokrata pienvarastotiloja. Uusi palvelu tarjoaa lisää tilaa helposti ja turvallisesti sekä kuluttajille että yrityksille. Varastot ovat varattavissa sähköisessä varauspalvelussa 24/7.

NYT MYÖS VARASTOTILAA VUOKRALLA

Citytalli on mukana uudessa varastojen vuokraustoiminnassa Oulussa. Storago on uusi varastoratkaisuja erilaisiin käyttötarkoituksiin tarjoava toimija. Varastotiloja tarjotaan vuokralle sekä kuluttajille että yrityksille. Uusi palvelu tarjoaa lisää tilaa helposti ja turvallisesti. Varastot ovat varattavissa sähköisessä varauspalvelussa 24/7.

Storagolta löydät sopivan kokoisen varaston juuri tarvitsemaksesi ajaksi. Varastoja on tarjolla 1-17,5 m2 kokoisina. Storagon varastot sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten tavaroiden tuominen ja hakeminen varastosta on vaivatonta.

Storagolla on panostettu varastojen turvallisuuteen. Kaikissa varastoissa on 24/7 video- ja kulunvalvonta. Varastot on varustettu palovaroittimilla. Voit asioida varastolla helposti PIN-koodin avulla juuri silloin, kun haluat ja oman varastosi saat lukittua omalla riippulukolla.

Storagon varastoja on tarjolla Oulussa: Tuirassa, Takalaanilassa ja Alppilassa.

Millaiseen käyttötarkoitukseen sinä tarvitsisit lisäneliöitä?

Tutustu varastoihin lisää ja varaa omasi!

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Haluatko tietää lisää? Haluatko tilata hinnaston tai sijoittajaesitteen? Täytä ja lähetä alla oleva lomake, niin saat sähköpostiisi lisätietoa ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

YRITYS

Citytalli® on huoleton tilaratkaisu, joka jättää sinulle enemmän aikaa oleelliseen. Tarjoamme käytännölliset tilat keskeisellä sijainnilla ja hyvin ylläpidetyllä ympäristöllä.

YHTEYSTIEDOT

MYYNTI
myynti@citytalli.fi
p. 029 7031 0150
TEUVO PAKANEN
p. 029 7031 0150
teuvo@citytalli.fi
URPO PAKANEN
p. 040 838 4556
urpo@citytalli.fi