Pienvarastot

Meidän kautta voit myös vuokrata pienvarastotiloja. Uusi palvelu tarjoaa lisää tilaa helposti ja turvallisesti sekä kuluttajille että yrityksille. Varastot ovat varattavissa sähköisessä varauspalvelussa 24/7.

Tutustu Storagoon

NYT MYÖS VARASTOTILAA VUOKRALLA

Citytalli on mukana uudessa varastojen vuokraustoiminnassa Oulussa. Storago on uusi varastoratkaisuja erilaisiin käyttötarkoituksiin tarjoava toimija. Varastotiloja tarjotaan vuokralle sekä kuluttajille että yrityksille. Uusi palvelu tarjoaa lisää tilaa helposti ja turvallisesti. Varastot ovat varattavissa sähköisessä varauspalvelussa 24/7.

Ensimmäinen Storago-kohde sijaitsee Oulun Tuirassa, osoitteessa Kitimenpolku 22. Tarjoamme lämpimät ja valvotut varastot keskeisellä sijainnilla ja hyvin ylläpidetyllä ympäristöllä. Uudet pienvarastot ovat kooltaan 1 – 8 m² välillä ja soveltuvat hyvin esimerkiksi koti-irtaimiston varastointiin.

Lähiaikoina avataan myös seuraava kohde Oulun Takalaanilaan, osoitteeseen Hiltusenkaarre 3. Lisäksi tulossa myös kolmas kohde Oulun Alppilaan, osoitteeseen Patteritie 1. Tarjolle tulee pienvarastoja välillä 2–28 m². Pysy kuulolla päivityksistä, uudet ja turvalliset pienvarastopaikat ovat erittäin suosittuja.

Millaiseen käyttötarkoitukseen sinä tarvitsisit lisäneliöitä?

Pienvarastoja Storagolta löytyy Oulusta, Rovaniemeltä ja Torniosta.

Ota yhteyttä


  YRITYS

  Citytalli® on huoleton tilaratkaisu, joka jättää sinulle enemmän aikaa oleelliseen. Tarjoamme käytännölliset tilat keskeisellä sijainnilla ja hyvin ylläpidetyllä ympäristöllä.

  Lue tarinamme

  YHTEYSTIEDOT

  MYYNTI
  myynti@citytalli.fi
  p. 029 7031 0150
  LASKUTUSTIEDOT
  TEUVO PAKANEN
  p. 029 7031 0150
  teuvo@citytalli.fi
  URPO PAKANEN
  p. 040 838 4556
  urpo@citytalli.fi
  Ota yhteyttä