Osta tai vuokraa tallitilaa Rovaniemeltä

Monipuolista toimitilaa tarjolla Rovaniemellä – juuri sinun tarpeisiisi!

Jos etsit autotallia, hallia, varastoa, toimitilaa tai harrastetilaa itsellesi tai yrityksellesi Rovaniemeltä, niin olet oikeassa paikassa. Citytallin tallitilat Rovaniemellä tarjoavat ratkaisun kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin. Citytallin talliosake on järkevä ja pitkäaikainen sijoituskohde myös sijoittajalle.

Meillä on Rovaniemellä ja lähialueilla valtava määrä autotalleja, halleja ja toimitiloja tarjolla hyvien kulkuyhteyksien varrella ja monipuolisten palveluiden äärellä. Citytallin myytävät ja vuokrattavat hallitilat Rovaniemen alueella ovat monipuolisia ja tarpeisiisi joustavasti muokattavia.

Rovaniemen kohteissa on tarjolla talleja 32-89 m² ja tarvittaessa tiloja voi yhdistää jopa suuremmiksi kokonaisuuksiksi.

Monikäyttöiset ja muunneltavissa olevat tallimme soveltuvat niin kausisäilytykseen, varastotilaksi, harrastetoimintaan kuin toimitilaksi yrityksillekin.

OSTA TAI VUOKRAA TOIMITILAA ROVANIEMELTÄ

Huoleton ratkaisu

Saat juuri sellaisen tilan käyttöösi kuin tarvitset ja voit itse keskittyä tärkeämpiin asioihin, kuten yritystoimintasi pyörittämiseen tai harrastustoimintaan.

Monikäyttöiset ja muunneltavat tilat

Kaikki tallit on kattavasti vakiovarusteltu ja tarjolla on monipuolisesti lisävarusteita, joiden avulla tallia on mahdollista kehittää edelleen.

Turvallinen halli, toimitila, autotalli

Citytallin hallitiloissa Rovaniemellä on kameravalvonta ja kiinteistö on vakuutettu.

“Etsitkö autotallia autojen rassaamiseen? Tarvitsetko varastoa verkkokauppatoiminnallesi? Onko yrityksesi vailla toimitiloja? Citytallilta löydät tarpeisiisi sopivan hallitilan Rovaniemeltä.”

OSTA TAI VUOKRAA AUTOTALLI ROVANIEMELTÄ

Huoleton ja täysin varusteltu autotalli Rovaniemellä

Tyypillisesti Rovaniemellä autotallin rakentaminen juuri sellaiseksi ja sen kokoiseksi kuin haluaa on haasteellista, sillä omalla pihalla tila ei riitä.

Miksi rakentaisit oman autotallin ahtaaseen pihaan ja tinkisit sen varustetasosta, kun voit ostaa käyttövalmiin autotallin kaikilla mukavuuksilla pienen ajomatkan päästä? Meidän autotalleissa on esimerkiksi pinnoitetut lattiat, roiskevesisuojatut seinät ja lattiakaivot hiekan ja öljynerotuksella vakiovarusteena sekä lisävarusteena saat esimerkiksi autonosturin.

Citytallin autotalli taipuu myös moneen muuhun käyttöön. Voit tuoda veneen sinne säilöön talven ajaksi tai käyttää autotallia pysyvänä tai väliaikaisena varastona. Esimerkiksi muuton tai remontin yhteydessä on tarvetta väliaikaiselle varastolle.

Jos muutat pois Rovaniemeltä, niin saat helposti myytyä tai vuokrattua käyttämättömäksi jäävän autotallin. Vuokrattavat ja myytävät autotallit näin loistavilla varusteilla ovat nykyään todella kysyttyjä.

OSTA TAI VUOKRAA AUTOTALLI ROVANIEMELTÄ

Miksi Citytallin autotalli Rovaniemellä?

Tallitila Rovaniemeltä helposti – Tutustu tarjolla oleviin toimitiloihin netissä ja tilaa kohteen hinnasto.

Monipuolinen valikoima – Meillä on lukematon määrä erikokoisia toimitiloja Rovaniemellä.

Muunneltavuus – Toimitilojen varustetaso ja koko ovat muunnettavissa juuri tarpeisiisi sopivaksi.

Pääsy 24/7 – Työskentele tallitiloissasi juuri silloin, kun haluat.

Turvallinen hallitila – Kiinteistöissämme Rovaniemellä on kameravalvonta ja kiinteistömme ovat myös vakuutettu.

OSTA TAI VUOKRAA HALLITILA ROVANIEMELTÄ

Autotallin hinta Rovaniemellä

Autotallin hinta vaihtelee riippuen tilan koosta ja varustetasosta. Lisäksi hintaan vaikuttaa se, ostatko vai vuokraatko tilan.

Alla on kaikki Rovaniemen kohteet. Tutustu myytäviin ja vuokrattaviin Citytallin Rovaniemen kohteisiin ja tilaa hinnasto.

TILAA HINNASTO TÄSTÄ

ROVANIEMI – Myytävät ja vuokrattavat Citytallit

TEOLLISUUSTIE 40 (Teollisuuskylä)

ROVANIEMI

Rovaniemen neljäs Citytalli®- kohde tulee loistavalle paikalle teollisuuskylään, osoitteeseen teollisuustie 40. Kohteen arvioitu valmistuminen kesä 2023

Kohteen tallikoot ovat 32,3m2-88,7 m2 välillä (huonekorkeudet 5 m ja tallien leveydet alk.4,5m). Yhdistelemällä saadaan toki vieläkin isompia kokonaisuuksia. Kohteessa on tasaisesti lämpenevä vesikiertoinen lattialämmitys.

Citytalli®-tallitilat tarjoavat ratkaisuja monenlaisiin käyttötarkoituksiin sekä kuluttajille että yrityksille. Monikäyttöiset ja muunneltavissa olevat tallit soveltuvat niin kausisäilytykseen, varastotilaksi, harrastetoimintaan kuin toimitilaksi yrityksillekin.

Tarjoamme käytännölliset tilat keskeisellä sijainnilla ja hyvin ylläpidetyllä ympäristöllä. Kaikki tallimme ovat kattavasti vakiovarusteltuja ja tarjoamiemme lisävarusteiden avulla tallia on mahdollista kehittää edelleen. Useimpiin varastoihin on mahdollista rakentaa esimerkiksi parvi, WC ja pieni keittiö. Tutustu kattavaan vakiovarusteluumme ohessa, se sisältää mm. vesipisteen (myös lämmin vesi), huippuimurin sekä led-valot. Muunneltavuus takaa sen, että talli vastaa toiminnallisuuksiltaan taatusti sinunkin tarpeisiisi

  Alla olevan lomakkeen kautta saat ladattua hinnaston sähköisenä itsellesi. Hinnastosta löydät myös yhteystietomme!


  Tietosuojaseloste
  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  MYYNNISSÄ OLEVAT CITYTALLIT

  UUSI KOHDE TEOLLISUUSKYLÄSSÄ!

  ROVANIEMEN CITYTALLIT

  TEOLLISUUSTIE 40

  ROVANIEMI

  Rovaniemen Teollisuustien Citytalli®-kohde sijaitsee osoitteessa Teollisuustie 40, Rovaniemi. KOHDE ON MYYNNISSÄ.

  TILAA HINNASTO

  NAPAPIIRI 3

  ROVANIEMI

  Rovaniemen Innokaaren kolmas Citytalli®- kohde tulee loistavalle paikalle lentokentän läheisyyteen napapiirille, osoitteeseen Innokaari 10. Kohteen arvioitu valmistuminen 12/2021. Loppuunmyyty.

  LUE LISÄÄ

  NAPAPIIRI 1

  ROVANIEMI

  Rovaniemen Napapiirille Innokaaren ensimmäinen Citytalli®-kohde sijaitsee osoitteessa Innokaari 14. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

  LUE LISÄÄ

  NAPAPIIRI 2

  ROVANIEMI

  Rovaniemen Innokaaren uusin Citytalli®-kohteemme sijaitsee loistavalla paikalla lentokentän läheisyydessä. Kohde on valmistunut marraskuussa 2019. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

  LUE LISÄÄ
  TILAA HINNASTO TÄSTÄ

  Usein kysyttyä – autotalli Rovaniemi

  Mitä maksaa autotallin vuokraus Rovaniemellä?

  Autotallin vuokrahinta Rovaniemellä vaihtelee sen mukaan, miten iso vuokrattava toimitila on sekä millainen varustetaso siinä on. Lisätietoja vuokrahinnoistamme saat tilaamalla hinnastomme.

  Kuinka paljon on talliosakkeen hinta Rovaniemellä?

  Meillä on myytävänä useita erikokoisia talliosakkeita Rovaniemellä. Talliosakkeen hintaan vaikuttaa mm. toimitilan koko sekä varustetaso. Lisätietoja saat tilaamalla hinnastomme.

  Miten ostan tai vuokraan autotallin Rovaniemeltä?

  Aloita autotallin ostaminen tai vuokraaminen tutustumalla Citytallin Rovaniemen kohteisiin verkkosivuillamme. Jos haluat tarkempia hinta- ja kohdetietoja, tilaa kohteen hinnasto. Kun haluat vuokrata tai ostaa autotallin, varaston tai toimitilan, niin ota meihin yhteyttä!

  Minkä kokoisia autotalleja löytyy Rovaniemeltä?

  Rovaniemeltä löydät kattavasti erikokoisia autotalleja, varastoja ja toimitiloja. Tilojen koot vaihtelevat 32-89 m² välillä. Tarvittaessa tiloja voidaan myös yhdistää vielä isommiksi. Kerro meille, minkä kokoista tilaa tarvitset, niin etsitään oikea ratkaisu tarpeisiisi.

  Onnistuuko toimitilojen kustomointi Rovaniemellä?

  Kaikki toimitilamme ovat kustomoitavissa käyttöösi sopiviksi. Kaikissa tiloissa on vakiovarusteet, kuten LED-valaistus, sähköovi ja lattialämmitys. Lisäksi voit valita tilaan lisävarusteita, kuten minikeittiön, wc:n ja korjaamolaitteet.

  Etsitkö autotallia Oulusta tai Torniosta?

  OULU
  TORNIO

  Ota yhteyttä


   KIINNOSTUITKO? TILAA HINNASTO

   TILAA HINNASTO

   CITYTALLI SIJOITUSKOHTEENA, TUTUSTU!

   TILAA ESITE

   YRITYS

   Citytalli® on huoleton tilaratkaisu, joka jättää sinulle enemmän aikaa oleelliseen. Tarjoamme käytännölliset tilat keskeisellä sijainnilla ja hyvin ylläpidetyllä ympäristöllä.

   Lue tarinamme

   YHTEYSTIEDOT

   MYYNTI
   myynti@citytalli.fi
   p. 029 7031 0150
   LASKUTUSTIEDOT
   TEUVO PAKANEN
   p. 029 7031 0150
   teuvo@citytalli.fi
   URPO PAKANEN
   p. 040 838 4556
   urpo@citytalli.fi
   Ota yhteyttä