Osta tai vuokraa tallitilaa Rovaniemeltä

Monipuolista toimitilaa tarjolla Rovaniemellä – juuri sinun tarpeisiisi!

Etsitkö autotallia, hallia, varastoa, toimitilaa tai harrastetilaa itsellesi tai yrityksellesi Rovaniemeltä?

Olet oikeassa paikassa! Citytallin tallitilat Rovaniemellä tarjoavat ratkaisun kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Citytallilla on Rovaniemellä tarjolla 32-89 m² kokoisia talleja.

Tutustu alta lisää ja osta tallitila, toimitila, varastotila tai autotalli Rovaniemeltä itsellesi helposti ja nopeasti!

UUSI KOHDE TEOLLISUUSKYLÄSSÄ

Klikkaa ja tutustu!

HAE OP:N RAHOITUSTA

Saat jopa 6 kuukautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa!

ROVANIEMI – Myytävät ja vuokrattavat Citytallit

TEOLLISUUSTIE 40 (Teollisuuskylä)

ROVANIEMI

Rovaniemen neljäs Citytalli®- kohde tulee loistavalle paikalle teollisuuskylään, osoitteeseen teollisuustie 40. Kohde on valmistunut syksyllä 2023!

Kohteen tallikoot ovat 32,3 m²-88,7 m² välillä (huonekorkeudet 5 m ja tallien leveydet alk. 4,5 m). Yhdistelemällä saadaan toki vieläkin isompia kokonaisuuksia. Kohteessa on tasaisesti lämpenevä vesikiertoinen lattialämmitys.

Citytalli®-tallitilat tarjoavat ratkaisuja monenlaisiin käyttötarkoituksiin sekä kuluttajille että yrityksille. Monikäyttöiset ja muunneltavissa olevat tallit soveltuvat niin kausisäilytykseen, varastotilaksi, harrastetoimintaan kuin toimitilaksi yrityksillekin.

Tarjoamme käytännölliset tilat keskeisellä sijainnilla ja hyvin ylläpidetyllä ympäristöllä. Kaikki tallimme ovat kattavasti vakiovarusteltuja ja tarjoamiemme lisävarusteiden avulla tallia on mahdollista kehittää edelleen. Useimpiin varastoihin on mahdollista rakentaa esimerkiksi parvi, WC ja pieni keittiö. Tutustu kattavaan vakiovarusteluumme ohessa, se sisältää mm. vesipisteen (myös lämmin vesi), huippuimurin sekä led-valot. Muunneltavuus takaa sen, että talli vastaa toiminnallisuuksiltaan taatusti sinunkin tarpeisiisi

  Alla olevan lomakkeen kautta saat ladattua hinnaston sähköisenä itsellesi. Hinnastosta löydät myös yhteystietomme!


  Tietosuojaseloste

  MYYNNISSÄ OLEVAT ROVANIEMEN CITYTALLIT

  TEOLLISUUSTIE 40

  ROVANIEMI

  Rovaniemen Teollisuustien Citytalli®-kohde sijaitsee osoitteessa Teollisuustie 40, Rovaniemi. KOHDE ON MYYNNISSÄ.

  LOPPUUNMYYDYT ROVANIEMEN CITYTALLIT

  NAPAPIIRI 1

  ROVANIEMI

  Rovaniemen Napapiirille Innokaaren ensimmäinen Citytalli®-kohde sijaitsee osoitteessa Innokaari 14. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

  NAPAPIIRI 2

  ROVANIEMI

  Rovaniemen Innokaaren uusin Citytalli®-kohteemme sijaitsee loistavalla paikalla lentokentän läheisyydessä. Kohde on valmistunut marraskuussa 2019. Kohde on tällä hetkellä loppuunmyyty.

  NAPAPIIRI 3

  ROVANIEMI

  Rovaniemen Innokaaren kolmas Citytalli®- kohde tulee loistavalle paikalle lentokentän läheisyyteen napapiirille, osoitteeseen Innokaari 10. Kohteen arvioitu valmistuminen 12/2021. Loppuunmyyty.

  Huoleton ratkaisu

  Saat juuri sellaisen tilan käyttöösi kuin tarvitset ja voit itse keskittyä tärkeämpiin asioihin, kuten yritystoimintasi pyörittämiseen tai harrastustoimintaan.

  Loistava sijoituskohde

  Citytallin talliosake on järkevä ja pitkäaikainen sijoituskohde myös sijoittajalle.

  Turvallinen halli, toimitila, autotalli

  Citytallin hallitiloissa Rovaniemellä on kameravalvonta ja kiinteistö on vakuutettu.

  Monikäyttöiset ja muunneltavat tilat

  Kaikki tallit on kattavasti vakiovarusteltu ja tarjolla on monipuolisesti lisävarusteita, joiden avulla tallia on mahdollista kehittää edelleen.

  “Etsitkö autotallia autojen rassaamiseen? Tarvitsetko varastoa verkkokauppatoiminnallesi? Onko yrityksesi vailla toimitiloja? Citytallilta löydät tarpeisiisi sopivan hallitilan Rovaniemeltä.”

  • Autotalli, toimitila Citytallilta.
  • Videovalvonta Citytallin tallitiloissa.
  • Turvallista säilytystä Citytalli.
  • Tallitila Citytalli.
  • Autotalli, toimitila, varasto, talli Citytallilta

  Huoleton ja täysin varusteltu autotalli Rovaniemellä

  Tyypillisesti Rovaniemellä autotallin rakentaminen juuri sellaiseksi ja sen kokoiseksi kuin haluaa on haasteellista, sillä omalla pihalla tila ei riitä.

  Miksi rakentaisit oman autotallin ahtaaseen pihaan ja tinkisit sen varustetasosta, kun voit ostaa käyttövalmiin autotallin kaikilla mukavuuksilla pienen ajomatkan päästä? Meidän autotalleissa on esimerkiksi pinnoitetut lattiat, roiskevesisuojatut seinät ja lattiakaivot hiekan ja öljynerotuksella vakiovarusteena sekä lisävarusteena saat esimerkiksi autonosturin.

  Citytallin autotalli taipuu myös moneen muuhun käyttöön. Voit tuoda veneen sinne säilöön talven ajaksi tai käyttää autotallia pysyvänä tai väliaikaisena varastona. Esimerkiksi muuton tai remontin yhteydessä on tarvetta väliaikaiselle varastolle.

  Jos muutat pois Rovaniemeltä, niin saat helposti myytyä tai vuokrattua käyttämättömäksi jäävän autotallin. Vuokrattavat ja myytävät autotallit näin loistavilla varusteilla ovat nykyään todella kysyttyjä.

  Miksi Citytallin autotalli Rovaniemellä?

  Tallitila Rovaniemeltä helposti – Tutustu tarjolla oleviin toimitiloihin netissä ja tilaa kohteen hinnasto.

  Monipuolinen valikoima – Meillä on lukematon määrä erikokoisia toimitiloja Rovaniemellä.

  Muunneltavuus – Toimitilojen varustetaso ja koko ovat muunnettavissa juuri tarpeisiisi sopivaksi.

  Pääsy 24/7 – Työskentele tallitiloissasi juuri silloin, kun haluat.

  Turvallinen hallitila – Kiinteistöissämme Rovaniemellä on kameravalvonta ja kiinteistömme ovat myös vakuutettu.

  Hyvät kulkuyhteydet – Kaikki kohteemme Rovaniemellä sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä, lähellä Rovaniemen keskustaa.

  Autotallin hinta Rovaniemellä

  Autotallin hinta Rovaniemellä vaihtelee riippuen tilan koosta ja varustetasosta. Lisäksi hintaan vaikuttaa se, ostatko vai vuokraatko tilan.

  Alla on kaikki Rovaniemen kohteet. Tutustu myytäviin ja vuokrattaviin Citytallin Rovaniemen kohteisiin ja tilaa hinnasto.

  Kiinnostuitko? Tilaa hinnasto kohteesta ja osta toimiva tallitila itsellesi Rovaniemeltä!

  Usein kysytyt kysymykset – autotalli Rovaniemi

  Mitä maksaa autotallin vuokraus Rovaniemellä?

  Autotallin vuokrahinta Rovaniemellä vaihtelee sen mukaan, miten iso vuokrattava toimitila on sekä millainen varustetaso siinä on. Lisätietoja vuokrahinnoistamme saat tilaamalla hinnastomme.

  Kuinka paljon on Citytallin osakkeen hinta Rovaniemellä?

  Meillä on myytävänä useita erikokoisia Citytallin osakkeita Rovaniemellä. Hintaan vaikuttaa mm. toimitilan koko sekä varustetaso. Lisätietoja saat tilaamalla hinnastomme.

  Miten ostan tai vuokraan autotallin Rovaniemeltä?

  Aloita autotallin ostaminen tai vuokraaminen tutustumalla Citytallin Rovaniemen kohteisiin verkkosivuillamme. Jos haluat tarkempia hinta- ja kohdetietoja, tilaa kohteen hinnasto. Kun haluat vuokrata tai ostaa autotallin, varaston tai toimitilan, niin ota meihin yhteyttä!

  Minkä kokoisia autotalleja löytyy Rovaniemeltä?

  Rovaniemeltä löydät kattavasti erikokoisia autotalleja, varastoja ja toimitiloja. Tilojen koot vaihtelevat 32-89 m² välillä. Tarvittaessa tiloja voidaan myös yhdistää vielä isommiksi. Kerro meille, minkä kokoista tilaa tarvitset, niin etsitään oikea ratkaisu tarpeisiisi.

  Onnistuuko toimitilojen kustomointi Rovaniemellä?

  Kaikki toimitilamme ovat kustomoitavissa käyttöösi sopiviksi. Kaikissa tiloissa on vakiovarusteet, kuten LED-valaistus, sähköovi ja lattialämmitys. Lisäksi voit valita tilaan lisävarusteita, kuten minikeittiön, wc:n ja korjaamolaitteet.

  Etsitkö autotallia tai tallitilaa Oulusta tai Torniosta?

  Ota yhteyttä

  Kiinnostuitko? Haluatko tietää lisää? Haluatko tilata hinnaston tai sijoittajaesitteen? Täytä ja lähetä alla oleva lomake, niin saat sähköpostiisi lisätietoa ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

  KIINNOSTUITKO? TILAA HINNASTO

  CITYTALLI SIJOITUSKOHTEENA, TUTUSTU!

  YRITYS

  Citytalli® on huoleton tilaratkaisu, joka jättää sinulle enemmän aikaa oleelliseen. Tarjoamme käytännölliset tilat keskeisellä sijainnilla ja hyvin ylläpidetyllä ympäristöllä.

  YHTEYSTIEDOT

  MYYNTI
  myynti@citytalli.fi
  p. 029 7031 0150
  TEUVO PAKANEN
  p. 029 7031 0150
  teuvo@citytalli.fi
  URPO PAKANEN
  p. 040 838 4556
  urpo@citytalli.fi