Toimitilat

Citytalli® toimii loistavasti myös yritystoiminnan kiintopisteenä. Talli on helposti muokattavissa yrityksesi käyttötarkoitukseen sopivaksi; parven avulla tallitilan jako onnistuu esimerkiksi alakerran varastoon ja yläkerran toimistotiloihin, jotka voivat toimia tapaamis -ja kokouspaikkana.

ASIAKASKOKEMUKSIA

TUNING SCENE – DO NOT CROSS

Tekant on mopojen ja skoottereiden tuning- ja yleisosia jälleenmyyvä pienyritys, joka tarjoaa kattavan ja yhä edelleen laajenevan tuotevalikoiman. Toiminnan kasvaessa yritystoiminnalle päätettiin hankkia toimitilat.

Tekant on hyödyntänyt Citytalli®-tilaa siten, että se toimii yhdistettynä varasto-, myymälä- ja toimistotilana. Tila on jaettu parven avulla alakertaan, josta löytyy tuotevarasto ja verkkokauppalähetysten pakkausmateriaalit, kun taas parvella on mahdollista hoitaa yrityksen ja verkkokaupan pyörittämiseen liittyvät paperihommat.

Yrityksen toiminta keskittyy pääasiallisesti verkkokauppaan, joten sijainnilla ei sen puolesta ole suurta merkitystä. Osa lähellä asuvista asiakkaista noutaa kuitenkin tuotteet suoraa tallitiloista, ja myös heitä on mukava palvella, kun yrityksellä on selkeä toimipiste.

”Ollaan kyllä koettu, että sijainti on myöskin meidän asiakaskunnan, mopoilla ja skoottereilla liikkuvien, kannalta hyvä. Tänne on helppo ja kätevä tulla, vaikkei ihan ydinkeskustassa ollakaan”, Teemu lisää.

ENTISÖINTIÄ, PUHDISTUSTA JA KAIVERRUSTÖITÄ

Citytalli®-tiloissa toimintaansa pyörittää myös Kaiverrus Kivikon Köpi Dahlström. Hänelle Citytalli toimii päivittäisenä työtilana, joka tarjoaa tarvittavan varustelun hautakivien työstämiseen. Verstaana toimivassa tilassa muun muassa entisöidään, puhdistetaan ja kaiverretaan hautakiviä.

”Tekniset tiedot osuivat kerrasta kohdilleen tarpeidemme kanssa, joten valinta oli sitä myöden selvä,” Köpi summaa.

KIINNOSTUITKO? TILAA HINNASTO

TILAA HINNASTO

TALLIOSAKE SIJOITUSKOHTEENA, TUTUSTU!

TILAA ESITE

Ota yhteyttä


  YRITYS

  Citytalli® on huoleton tilaratkaisu, joka jättää sinulle enemmän aikaa oleelliseen. Tarjoamme käytännölliset tilat keskeisellä sijainnilla ja hyvin ylläpidetyllä ympäristöllä.

  Lue tarinamme

  YHTEYSTIEDOT

  MYYNTI
  myynti@citytalli.fi
  p. 029 7031 0150
  LASKUTUSTIEDOT
  TEUVO PAKANEN
  p. 029 7031 0150
  teuvo@citytalli.fi
  URPO PAKANEN
  p. 040 838 4556
  urpo@citytalli.fi
  Ota yhteyttä