Toimitilat

Citytalli® toimii loistavasti myös yritystoiminnan kiintopisteenä. Talli on helposti muokattavissa yrityksesi käyttötarkoitukseen sopivaksi; parven avulla tallitilan jako onnistuu esimerkiksi alakerran varastoon ja yläkerran toimistotiloihin, jotka voivat toimia tapaamis -ja kokouspaikkana.

Toimitilat Citytallilta – Paras ratkaisu yritykselle

Etsitkö toimitilaa yrityskäyttöön? Etsitkö tilaa, joka on muutettavissa helposti ja joustavasti yrityksesi tarpeisiin?

Citytalli on ratkaisu yrityksellesi!

Citytalli tarjoaa monipuolisia ja helposti omaan käyttöön muokattavia tallitiloja Oulussa, Torniossa ja Rovaniemellä. Tilat on muunneltavissa tarpeitanne vastaavaksi niin varustelutasoltaan kuin kooltaankin. Saatte kätevästi saman katon alle vaikka varasto-, myymälä- ja toimistotilat.

Citytallin tilat tarjoavat turvalliset ja käytännölliset puitteet yritystoiminnalle, sillä tiloissa on video- ja kulunvalvonta 24/7 ja tavarankuljettamista varten isot nosto-ovet.

TUNING SCENE – DO NOT CROSS

Tekant on mopojen ja skoottereiden tuning- ja yleisosia jälleenmyyvä pienyritys, joka tarjoaa kattavan ja yhä edelleen laajenevan tuotevalikoiman. Toiminnan kasvaessa yritystoiminnalle päätettiin hankkia toimitilat.

Tekant on hyödyntänyt Citytalli®-tilaa siten, että se toimii yhdistettynä varasto-, myymälä- ja toimistotilana. Tila on jaettu parven avulla alakertaan, josta löytyy tuotevarasto ja verkkokauppalähetysten pakkausmateriaalit, kun taas parvella on mahdollista hoitaa yrityksen ja verkkokaupan pyörittämiseen liittyvät paperihommat.

Yrityksen toiminta keskittyy pääasiallisesti verkkokauppaan, joten sijainnilla ei sen puolesta ole suurta merkitystä. Osa lähellä asuvista asiakkaista noutaa kuitenkin tuotteet suoraa tallitiloista, ja myös heitä on mukava palvella, kun yrityksellä on selkeä toimipiste.

”Ollaan kyllä koettu, että sijainti on myöskin meidän asiakaskunnan, mopoilla ja skoottereilla liikkuvien, kannalta hyvä. Tänne on helppo ja kätevä tulla, vaikkei ihan ydinkeskustassa ollakaan”, Teemu lisää.

ENTISÖINTIÄ, PUHDISTUSTA JA KAIVERRUSTÖITÄ

Citytalli®-tiloissa toimintaansa pyörittää myös Kaiverrus Kivikon Köpi Dahlström. Hänelle Citytalli toimii päivittäisenä työtilana, joka tarjoaa tarvittavan varustelun hautakivien työstämiseen. Verstaana toimivassa tilassa muun muassa entisöidään, puhdistetaan ja kaiverretaan hautakiviä.

”Tekniset tiedot osuivat kerrasta kohdilleen tarpeidemme kanssa, joten valinta oli sitä myöden selvä,” Köpi summaa.

Haluatko tietää lisää toimitiloista?

5 hyvää syytä, miksi hankkia toimitilat Citytallilta

1. Räätälöitävyys – Citytallin toimitilat ovat muunneltavissa juuri sinun yrityksesi tarpeita vastaaviksi niin varustelutasoltaan kuin kooltaankin.

2. Turvallisuus – Citytallin toimitilat ovat turvallisia yritystoimintaan, sillä tiloissa on video- ja kulunvalvonta 24/7. Tämä antaa sinulle mielenrauhan tietäessäsi, että tavarasi ovat turvassa. Sinulla on myös pääsy omiin tiloihisi 24/7.

3. Laadukas varustelu – Citytallin toimitiloissa on vakiovarusteena laadukkaita ominaisuuksia, kuten isot, sähköiset nosto-ovet, erilliset käyntiovet, puurunkoiset, kestävät seinät, vesipiste, hyvä LED-valaistus sekä useita sähköpistokkeita. Kiinteistöjen pihat on asfaltoitu ja pihoilla on hyvä valaistus. Näiden lisäksi on paljon muitakin vakiovarusteita sekä lisäksi saatavilla lisävarusteita.

4. Joustavuus – Elämäntilanteet vaihtelevat, ja Citytallin toimitilat tarjoavat joustavuutta muutosten varalle. Jos tarvitset tilaa muuhun käyttöön, kuten varastointiin tai autotalliksi, voit helposti muokata toimitilaa vastaamaan uusia tarpeitasi.

5. Sijoitusmahdollisuus – Citytallilta ostettu toimitila on myös loistava sijoituskohde. Mikäli tila muuttuu tarpeettomaksi tai yrityksesi muuttaa toiselle paikkakunnalle, voit helposti myydä tai vuokrata toimitilan. Laadukkaasti varustellut toimitilat ovat kysyttyjä, mikä tekee niistä houkuttelevan sijoituskohteen.

Toimitilat Oulusta, Rovaniemeltä tai Torniosta?

KIINNOSTUITKO? TILAA HINNASTO

TALLIOSAKE SIJOITUSKOHTEENA, TUTUSTU!

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Haluatko tietää lisää? Haluatko tilata hinnaston tai sijoittajaesitteen? Täytä ja lähetä alla oleva lomake, niin saat sähköpostiisi lisätietoa ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

YRITYS

Citytalli® on huoleton tilaratkaisu, joka jättää sinulle enemmän aikaa oleelliseen. Tarjoamme käytännölliset tilat keskeisellä sijainnilla ja hyvin ylläpidetyllä ympäristöllä.

YHTEYSTIEDOT

MYYNTI
myynti@citytalli.fi
p. 029 7031 0150
TEUVO PAKANEN
p. 029 7031 0150
teuvo@citytalli.fi
URPO PAKANEN
p. 040 838 4556
urpo@citytalli.fi