Talliosakkeet Pohjois-Pohjanmaalla ovat kysyttyjä, sillä omakotitalojen tontit kaupungeissa ja taajamissa ovat nykyään niin pieniä, että omaa autotallia ei siihen mahdu rakentamaan. Ainakaan sen kokoisena, että siellä mahtuisi vielä jotain oikeasti tekemäänkin.

Lisäksi ahtaalle pihalle rakennetut autotallit jäävät yleensä auttamatta pieniksi, eikä niihin saa laitettua tai ole varaa laittaa sellaista varustetasoa kuin haluaisi. Niinpä usein käykin niin, että alunperin autojen laittamiseen ja säilyttämiseen rakennettu autotalli muuttuukin nopeasti pelkästään vähän käytettyjen tavaroiden varastoksi ja autoa korjaillaan ulkona kylmän syyssateen vihmoessa niskaan.

Hanki talliosake Pohjois-Pohjanmaalta

Omasta autotallista tai muunlaisesta harrastetilasta tai varastosta ei tarvitse kuitenkaan luopua sen takia, että omaan pihaan ei sellaista mahdu.

Siksi Citytalli on olemassa.

Meiltä voit ostaa tai vuokrata talliosakkeen, joka täyttää moninkerroin oman pihan autotallin vaatimukset.

Citytallilta toimiva ja tarpeeksi iso talliosake

Olemme rakentaneet jo yli 500 tallia ja koko ajan rakennamme lisää. Rakennamme kaikki kohteet itse. Tällä varmistamme sen, että tiloista tulee juuri sellaiset kuin asiakkaamme toivovat ja tarvitsevat.

Sen sijaan, että rakennat omaan pihaasi pienen ja toimimattoman autotallin, osta tai vuokraa iso ja toimiva talliosake meiltä!

Saat käyttöösi juuri sellaisen tilan kuin tarvitset, niillä varusteilla ja toiminnoilla kuin tarvitset. Tallitilamme sijaitsevat keskeisillä paikoilla, lähellä kotia ja hyvien palveluiden äärellä.

Talliosake on myös helppo myydä tai vuokrata eteenpäin, jos et sitä enää tarvitse, sillä kuten alussa jo totesimme: talliosakkeille on kysyntää.

Kuinka paljon maksaa talliosake Pohjois-Pohjanmaalla?

Saamme usein kysymyksiä talliosakkeiden hinnoista. Kuinka paljon talliosake maksaa? Mikä on talliosakkeen hinta?

Yksiselitteistä hintaa talliosakkeelle on vaikea antaa, sillä hinnan muodostumiseen vaikuttaa moni asia. Käymme seuraavaksi läpi ne asiat, joiden mukaan talliosakkeen hinta muodostuu.

Oletko kiinnostunut jostakin kohteestamme? Tilaa hinnastomme tästä.

Talliosakkeen hinta Pohjois-Pohjanmaalla – mistä hinta koostuu?

1. Talliosakkeen koko

Talliosakkeen hintaan vaikuttaa luonnollisesti se, minkä kokoinen tallitila on. Citytallin tallitiloissa on tarjolla erikokoisia tiloja riippuen kohteesta. Pääosin tallien koot vaihtelevat muutamista kymmenistä neliöistä jopa 200 neliöön.

Jos tarvitset kuitenkin isompaa toimitilaa esimerkiksi yrityksellesi varastotilaksi tai toimitilaksi, niin tiloja voidaan yhdistää, muunnella ja muokata juuri käyttöösi sopivaksi kokonaisuudeksi.

2. Varustetaso

Talliosakkeen hintaa määrittää myös tallitilan varustetaso. Jokainen kohteemme on varusteltu alunperin tietyillä vakiovarusteilla. Vakiovarustelistaus on nähtävissä aina kyseisen kohteen tiedoissa.

Jo vakiovarusteiden ansiosta talliosaketta on mukava ja miellyttävä käyttää, tarvitsitpa sitä sitten varastoksi, autotalliksi tai mihin tahansa tarkoitukseen.

Vakiovarusteisiin sisältyy mm. pinnoitettu lattia, roiskevesisuojatut seinät, lattiakaivo hiekan- ja öljynerotuksella, hyvä valaistus ja vesipiste. Lisäksi kohteissamme kiinteistön varustuksiin sisältyy mm. asfaltoitu piha hyvällä valaistuksella sekä kameravalvonta.

3. Lisävarusteet

Vakiovarusteiden lisäksi talliosakkeisiin on saatavilla lisävarusteita. Tallitiloissa on wc- ja minikeittiövaraus, joten wc:n ja minikeittiön voi rakentaa helposti tallitilaan. Lisävarusteena on mahdollista saada myös esimerkiksi parvi ja suihku.

Olemme rakentaneet yli 500 tallia sekä yksityisille että yritysasiakkaillemme toimitilaksi, varastoksi, autotalliksi tai harrastetilaksi. Jos haluat vaivattoman ja toimivan tallitilan omaan käyttöösi tai yrityksellesi, osta tai vuokraa se meiltä. Ota yhteyttä meihin ja jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoa kohteista ja hinnoista!