Oulun Alppilan Citytalli® -kohde sijaitsee Patteritie 1:ssä hyvien kulkuyhteyksien varressa. Kohteessa löytyy 4 kpl 28 m2 talleja ja 50 kpl erikokoisia minitalleja tarpeesi mukaan. Koh- teen minitallit ovat 9-17,5 m2 välillä.

Kiinteistössä WC + käsienpesupaikka, nosto- kyvyltään 1000 kg henkilö-/tavarahissi, jolla nousee esim. prätkät. Liikkumista helpottavat nosto-ovet, varusteiden ja ajoneuvojen pesu- ja huoltotila sekä minitalleissa hyvä valaistus ja 16A pistorasia esim. polkupyörän huoltoa helpottamaan. Avaimeton kulku koodilla.

Tallitilojen yhteydesä mahdollisuus vuokrata terassellista saunatilaa.

Citytalli® -tallitilat tarjoavat ratkaisuja monenlaisiin käyttötarkoituksiin sekä kuluttajille että yrityksille. Monikäyttöiset ja muunneltavissa olevat tallit soveltuvat niin kausisäilytykseen, varastotilaksi, harrastetoimintaan kuin toimitilaksi yrityksillekin. Tilat ovat yhdistettävissä ja niistä voidaan sen myötä koostaa asiakkaan toiveiden mukaan suurempiakin kokonaisuuksia.

Tarjoamme käytännölliset tilat keskeisellä sijainnilla ja hyvin ylläpidetyllä ympäristöllä. Kaikki tallimme ovat kattavasti vakiovarusteltuja ja tarjoamiemme lisävarusteiden avulla tallia on mahdollista kehittää edelleen. Useimpiin varastoihin on mahdollista rakentaa esimerkiksi parvi, WC ja pieni keittiö. Tutustu kattavaan vakiovarusteluumme ohessa, se sisältää mm. vesipisteen (myös lämmin vesi), huippuimurin sekä led-valot. Muunneltavuus takaa sen, että talli vastaa toiminnallisuuksiltaan taatusti sinunkin tarpeisiisi!

Kohde on nyt varattavissa. Ole nopea ja varaa omasi – tallitiloilla on nyt kova kysyntä!

Tutustu kohteeseen ja kohteen varusteluihin.

Mikäli uusi kohteemme voisi tarjota sopivan tilan juuri sinulle, kysy rohkeasti lisätietoja kohteeseen ja sen rakentamisen aikatauluihin liittyen.

KYSY LISÄÄ:
Teuvo Pakanen / p. 050 521 7124
teuvo(a)citytalli.fi