Citytallin autotallit Pohjois-Pohjanmaalla ovat kysyttyjä, sillä omakotitalojen tontit kaupungeissa ja taajamissa ovat nykyään niin pieniä, että omaa autotallia ei siihen mahdu rakentamaan. Ainakaan sen kokoisena, että siellä mahtuisi vielä jotain oikeasti tekemäänkin.

Lisäksi ahtaalle pihalle rakennetut autotallit jäävät yleensä auttamatta pieniksi, eikä niihin saa laitettua tai ole varaa laittaa sellaista varustetasoa kuin haluaisi. Niinpä usein käykin niin, että alunperin autojen laittamiseen ja säilyttämiseen rakennettu autotalli muuttuukin nopeasti pelkästään vähän käytettyjen tavaroiden varastoksi ja autoa korjaillaan ulkona kylmän syyssateen vihmoessa niskaan.

Hanki Citytallin autotalli Pohjois-Pohjanmaalta

Omasta autotallista tai muunlaisesta harrastetilasta tai varastosta ei tarvitse kuitenkaan luopua sen takia, että omaan pihaan ei sellaista mahdu.

Siksi Citytalli on olemassa.

Meiltä voit ostaa tai vuokrata Citytallin osakkeen, joka täyttää monin kerroin oman pihan autotallin vaatimukset.

Citytallilta toimiva ja tarpeeksi iso autotalli

Olemme rakentaneet jo yli 500 tallia ja koko ajan rakennamme lisää. Rakennamme kaikki kohteet itse. Tällä varmistamme sen, että tiloista tulee juuri sellaiset kuin asiakkaamme toivovat ja tarvitsevat.

Sen sijaan, että rakennat omaan pihaasi pienen ja toimimattoman autotallin, osta tai vuokraa iso ja toimiva Citytallin osake meiltä!

Saat käyttöösi juuri sellaisen tilan kuin tarvitset, niillä varusteilla ja toiminnoilla kuin tarvitset. Tallitilamme sijaitsevat keskeisillä paikoilla, lähellä kotia ja hyvien palveluiden äärellä.

Citytallin osake on myös helppo myydä tai vuokrata eteenpäin, jos et sitä enää tarvitse, sillä kuten alussa jo totesimme: tallitiloille on kysyntää.

Citytallin autotallin hinta – kuinka paljon maksaa Citytallin autotalli Pohjois-Pohjanmaalla? 

Saamme usein kysymyksiä tallien hinnoista. Kuinka paljon Citytallin osake maksaa? Mikä on autotallin hinta?

Yksiselitteistä hintaa Citytallin osakkeelle on vaikea antaa, sillä hinnan muodostumiseen vaikuttaa moni asia. Käymme seuraavaksi läpi ne asiat, joiden mukaan Citytallin osakkeen hinta muodostuu.

Oletko kiinnostunut jostakin kohteestamme? Tilaa hinnastomme tästä.

Citytallin autotalli hinta Pohjois-Pohjanmaalla – mistä Citytallin tallin hinta koostuu?

1. Tallin koko

Citytallin osakkeen hintaan vaikuttaa luonnollisesti se, minkä kokoinen tallitila on. Citytallin tallitiloissa on tarjolla erikokoisia tiloja riippuen kohteesta. Pääosin tallien koot vaihtelevat muutamista kymmenistä neliöistä jopa 200 neliöön.

Jos tarvitset kuitenkin isompaa toimitilaa esimerkiksi yrityksellesi varastotilaksi tai toimitilaksi, niin tiloja voidaan yhdistää, muunnella ja muokata juuri käyttöösi sopivaksi kokonaisuudeksi.

2. Varustetaso

Citytallin osakkeen hintaa määrittää myös tallitilan varustetaso. Jokainen kohteemme on varusteltu alunperin tietyillä vakiovarusteilla. Vakiovarustelistaus on nähtävissä aina kyseisen kohteen tiedoissa.

Jo vakiovarusteiden ansiosta tallitilaa on mukava ja miellyttävä käyttää, tarvitsitpa sitä sitten varastoksi, autotalliksi tai mihin tahansa tarkoitukseen.

Vakiovarusteisiin sisältyy mm. pinnoitettu lattia, roiskevesisuojatut seinät, lattiakaivo hiekan- ja öljynerotuksella, hyvä valaistus ja vesipiste. Lisäksi kohteissamme kiinteistön varustuksiin sisältyy mm. asfaltoitu piha hyvällä valaistuksella sekä 24/7 kameravalvonta.

3. Lisävarusteet

Vakiovarusteiden lisäksi Citytallin osakkeisiin on saatavilla lisävarusteita. Tallitiloissa on wc- ja minikeittiövaraus, joten wc:n ja minikeittiön voi rakentaa helposti tallitilaan. Lisävarusteena on mahdollista saada myös esimerkiksi parvi ja suihku.

Kiinnostuitko aiheesta: autotalli hinta?

Olemme rakentaneet yli 500 tallia sekä yksityisille että yritysasiakkaillemme toimitilaksi, varastoksi, autotalliksi tai harrastetilaksi.

Jos haluat vaivattoman ja toimivan tallitilan omaan käyttöösi tai yrityksellesi, osta tai vuokraa se meiltä.

Ota yhteyttä meihin ja jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoa kohteista ja hinnoista!