Monet puhuvat asuntosijoittamisen olevan kannattavaa, mutta entä omaan talliin sijoittaminen?

Tallit ja varastotilat ovat nykyään hyvinkin moderneja tiloja, joissa voi tavaroiden säilytyksen lisäksi käyttää vaikka harrastetoimintaan. Kerran hankittu tallitila on erinomainen sijoitus tulevaisuuteen. Ihmisillä riittää säilytettäviä tavaroita ja asioita vuodesta toiseen, joten jos talli jossakin vaiheessa jää itselle tarpeettomaksi, sen voi aina vuokrata eteenpäin.

Talliin pääsee helposti kiinni ilman suurta pääomaa, sillä tarjoamme oston yhteydessä hyvän rahoitusvaihtoehdon.

Säädä juuri sinulle sopiva rahoitus – jopa ilman käsirahaa

OP:n rahoituksella tallin hankinta ja kulujen hoitaminen sujuu vaivatta. Voit hankkia luoton ilman omaa pääomaa 2 500-50 000 € väliltä sekä maksaa joustavasti takaisin 1-6 vuoden kuluessa. Lainanoton yhteydessä saat myös kuukauden korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Jos siis tarvitset esimerkiksi 10 000 € lainan tallia varten, kulut jakautuvat seuraavasti:

  • Todellinen vuosikorko luotolle on 8,74 % (OP-Prime + 6,95 %)
  • Laskutuspalkkio 7 € kuukaudessa
  • Minimilyhennys luotolle 170 € kuukaudessa (1,70 % luotosta)

Yhteensä arvioitu kokonaiskustannus luotolle 12 945,62 €, ja luottoaika on 77 kuukautta.

Laskelma on tehty olettaen, että luotto nostetaan kokonaan sekä luoton korko, maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan. Lainan maksimiaika on 6 vuotta. Voit laskea sivuillamme sinulle sopivan kuukausierän OP:n lainalaskurilla. Lainan maksimiaika on 6 vuotta.

Talli jopa järkevämpi sijoituskohde kuin asunto?

Usein keskeiselle paikalle sijoitetut Citytalli-tilat ovat käytännöllisiä ja helposti omiin tarkoituksiin muokattavissa. Tallien kiinnostus on noussut sekä ostaja- että vuokraajakunnassa, sillä kaupungistumisen ja pienempien asuintilojen myötä säilytystilat käyvät yhä rajallisemmaksi. Citytallin kaltaiset ostettavat ja vuokrattavissa olevat tilat tuovat helpotusta tilanteeseen.

Jos joskus miettii tallin vuokrausta eteenpäin, vuokratallien vuokralaisten vaihtuvuus on verrattain pienempää kuin esimerkiksi asunnoissa. Tallin vuokralaisliikenteestä ei tarvitse useinkaan huolehtia yhtä paljon.

Citytalli-tilojen laadukkuus on yksi tärkein kriteeri ostajan ja sijoittajan näkökulmasta. Kohde on huoleton, sillä tilat on rakennettu erittäin laadukkaista materiaaleista ja luotettavan rakennusliikkeen toimesta. Talleissa toteutettujen järkevien ja pitkäikäisten ratkaisujen turvin, talliin sijoitettu pääoma on erinomaisessa tallessa tuottamassa myöhemmin sinulle lisätuloa.

Voit tutustua tallikohteisiimme tarkemmin sivuillamme – hanki talli ja lisävarusteet omaksi vaikka heti!