Hallitilat ovat muuttuneet pelkästä varastotilasta monipuoliseksi ratkaisuksi niin yksityisille henkilöille, harrastajille kuin yrityksillekin. Ne tarjoavat joustavuutta, turvallisuutta ja mukautuvuutta, vastaten monenlaisiin tarpeisiin.

Lue, millaisiin tarpeisiin hallitila sopii, ja miksi Citytallin tarjoamat tilat ovat erinomainen valinta monenlaisiin tilanteisiin.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavia aiheita:

 • Mikä on hallitila?
 • Mihin se sopii?
 • Hallitila säilytystarpeisiin
 • Hallitila yritykselle
 • Citytallin monipuoliset tilat – Sijoituskohde, joka kannattaa
 • Hallitila hinta
 • Laadukkaat ja monipuoliset tilat Citytallilta

Mikä on hallitila?

Hallitila mielletään usein yksinkertaisesti autotalliksi tai varastoksi, mutta se voi olla paljon enemmän. Se on monikäyttöinen tila, joka voidaan räätälöidä vastaamaan erilaisia tarpeita – olipa kyseessä yritystoiminta, harrastukset tai yksinkertaisesti lisätilan tarve.

Toisin kuin perinteinen vuokravarasto tai oman kotipihan autotalli, Citytallin tilat tarjoavat laajemmat mahdollisuudet mukauttamiseen ja muunneltavuuteen. Tämä tarkoittaa, että voit suunnitella tilan täsmälleen niin, kuin tarvitset.

Mihin se sopii?

Meidän tilamme sopivat monipuolisuutensa ansiosta lukuisiin käyttötarkoituksiin. Kuvittele tila, joka voi muuntautua tarpeidesi mukaan harrastusvälineiden säilytykseen, verstaaksi, tai vaikka taidegalleriaksi.

Yksityishenkilöille hallitila tarjoaa täydellisen ratkaisun esimerkiksi autoharrastajille, puutöihin tai vaikka talviurheiluvälineiden kausisäilytykseen.

Yrityksille hallitila taas voi toimia varastona, tuotantotilana tai jopa näyttelytilana. Me ymmärrämme monenlaiset tarpeet, ja tarjoamme hallitiloja, jotka voidaan räätälöidä kuhunkin tarkoitukseen sopiviksi.

Hallitila säilytystarpeisiin

Pienvarasto tai valmis autotalli on erinomainen valinta, kun puhutaan monipuolisista säilytystarpeista. Ei ole harvinaista, että kotona tai työpaikalla tila käy ahtaaksi erilaisten tavaroiden, kuten työkalujen, urheiluvälineiden tai sesonkitavaroiden kertyessä. Tässä tilanteessa hallitila tarjoaa väljän ja turvallisen vaihtoehdon ylimääräisen tavaran säilytykseen.

Erityisen hyödyllinen hallitila on silloin, kun tarvitaan suurempaa säilytystilaa esimerkiksi veneelle, matkailuautolle tai muille suurikokoisille ajoneuvoille. Se ratkaisee arjen haasteet myös, jos kotipihastasi puuttuu oma autotalli.

Lisäksi joustavuus tarkoittaa, että voit muuttaa tilan käyttötarkoitusta tarpeen mukaan – vaikkapa työtilasta varastoksi tai päinvastoin.

Hallitila yritykselle

Hallitila on erinomainen valinta yrityksille, jotka tarvitsevat joustavaa ja monipuolista tilaa toiminnalleen.

Pienille yrityksille, kuten start-upeille tai käsityöläisille, hallitila tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun, joka kasvaa yhdessä liiketoiminnan kanssa. Se tarjoaa riittävästi tilaa varastoinnille, tuotteiden valmistukselle tai jopa asiakastapaamisille, ilman suuria kiinteistökustannuksia.

Suuremmille yrityksille hallitila voi toimia keskeisenä logistiikkakeskuksena, tarjoten helpon pääsyn tavarankuljetukselle ja varastoinnille. Tämä on erityisen tärkeää yrityksille, jotka tarvitsevat nopeaa ja tehokasta pääsyä tuotteisiinsa markkinoiden vaatimusten mukaisesti.

Meidän tilamme tarjoavat loistavan liiketoiminnan kiintopisteen ja mahdollisuuden säilyttää liiketoiminnan kannalta tarpeellista tarpeistoa paikassa, johon on vaivatonta poiketa ja pysäköidä auto.

Citytallin monipuoliset tilat – sijoituskohde, joka kannattaa

Investointi hallitilaan ei ole vain käytännöllinen ratkaisu säilytys- tai toimitilatarpeisiin, vaan hallitila on lisäksi loistava sijoituskohde.

Toisin kuin oman autotallisi, hallitilan voit myydä tai vuokrata eteenpäin, mikäli käyttötarve tai elämäntilanne muuttuu. Hallitila säilyttää arvonsa todella hyvin, ja mahdollinen uusi omistaja voi halutessaan muokata sen vastaamaan omia tarpeitaan paremmin.

Tilamme ovat rakennettu laadukkaista materiaaleista ja pitkänäköisiä ratkaisuja suosien, ja tallitilat ovat jo lähtökohtaisesti hyvin kattavasti vakiovarusteltuja. Vuokratalleissa vuokralaisten vaihtuvuus on verrattaen pienempää kuin esimerkiksi asuntosijoittamisen saralla, ja tilan vuokralaisliikenteestä ei tarvitse sen myötä useinkaan huolehtia niin paljoa.

Lue lisää täältä >>

Hallitila hinta – Paljonko sellainen maksaa?

Hallitilan hinta voi vaihdella merkittävästi riippuen useista tekijöistä, kuten sijainnista, koosta ja varustelutasosta. Lisäksi hintaan vaikuttaa se, ostatko vai vuokraatko tilan. Meillä on myytäviä ja vuokrattavia kohteita Oulu, Rovaniemellä ja Torniossa. Voit tilata hinnaston haluamasi kaupungin vapaista hallitiloista kätevästi nettisivuillamme!

On tärkeää huomioida, että hallitilan hinta ei ole pelkästään sen ostohinta. Meillä Citytallilla tilamme ovat kameravalvottuja, sekä vakuutettuja. Tarjolla on monipuolisesti lisävarusteita, joiden avulla tallia on mahdollista kehittää yhä paremmaksi ratkaisuksi – tai muokata elämäntilanteen muuttuessa. Saat itse kulkea omaan tilaasi milloin tahansa, vaikka keskellä yötä.

Hallitila ratkaisee arjen haasteita, ja toimii hyvin sijoituskohteena – eli maksaa itsensä varmasti takaisin. Meiltä löydät hallitiloja eri hintaluokissa, sekä eri kokoisina. Voit pyytää meiltä tarvittaessa apua sopivan tilan valintaan.

Laadukkaat ja monipuoliset tilat Citytallilta

Miksi rakentaisit oman autotallin ahtaaseen pihaan ja tinkisit sen varustetasosta, kun voit ostaa käyttövalmiin autotallin kaikilla mukavuuksilla pienen ajomatkan päästä? Meidän autotalleissa on esimerkiksi pinnoitetut lattiat, roiskevesisuojatut seinät ja lattiakaivot hiekan ja öljyn erotuksella vakiovarusteena sekä lisävarusteena saat esimerkiksi autonosturin.

Citytallin autotalli taipuu myös moneen muuhun käyttöön. Voit tuoda veneen sinne säilöön talven ajaksi tai käyttää autotallia pysyvänä tai väliaikaisena varastona. Esimerkiksi muuton tai remontin yhteydessä on tarvetta väliaikaiselle varastolle. Citytallin hallitilat eivät ole vain toiminnallisia; ne ovat myös turvallisia ja varusteltu nykyaikaisella teknologialla. Videovalvonta, kulunvalvonta ja vakuutussuoja takaavat asiakkaillemme mielenrauhan.

Me tuemme sinua koko hankintaprosessin ajan, alkaen valinnasta ja suunnittelusta aina ylläpitoon asti. Asiantuntijatiimimme auttaa mielellään sinua löytämään parhaan ratkaisun sinun tarpeisiisi, olipa kyse sitten yksittäisestä hallitilasta tai laajemmasta sijoituskohteesta.

Kun ostat tai vuokraat hallitilan meiltä, saat:

 • Monipuolisen valikoiman – Meillä on lukematon määrä erikokoisia toimitiloja Rovaniemellä, Oulussa ja Torniossa.
 • Muunneltavan tilan – Toimitilojen varustetaso ja koko ovat muunnettavissa juuri tarpeisiisi sopivaksi.
 • Pääsy 24/7 – Työskentele tallitiloissasi juuri silloin, kun haluat.
 • Turvallisen hallitilan – Kiinteistöissämme Rovaniemellä on kameravalvonta ja kiinteistömme ovat myös vakuutettu.
 • Hyvät kulkuyhteydet – Kaikki kohteemme Rovaniemellä sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä, lähellä Rovaniemen keskustaa.