Moottoripyörän talvisäilytys on taas ajankohtaista, kun talvi tekee tuloaan ja lämpötilat laskevat. Jotta moottoripyörä ei kärsi talven aikana, on tärkeää ottaa muutamia asioita huomioon talvisäilytystä aloittaessa.

Kokosimme yhteen kattavan oppaan, jonka avulla tiedät kaiken oleellisen moottoripyöräsi talvisäilytyksestä. Lue, mitä sinun tulisi ottaa huomioon talvisäilytyksessä, ja varaa turvallinen säilytyspaikka moottoripyörällesi.

Pääset lukemaan seuraavista aiheista:

 • Moottoripyörän talvisäilytys – Missä säilyttää moottoripyörää talvella?
 • Moottoripyörän talvisäilytys – Mitä ottaa huomioon?
 • Moottoripyörän talvisäilytys Oulu – Citytalli
 • Moottoripyörän talvisäilytys hinta – Paljonko talvisäilytys maksaa?
 • Valmis autotalli Citytallilta – Vaihtoehto ympärivuotiseen käyttöön
 • Citytalli turvaa talvesi

Moottoripyörän talvisäilytys – Missä säilyttää moottoripyörää talvella?

Jos omasta pihasta ei löydy autotallia, saatat pohtia parasta paikkaa säilyttää moottoripyörääsi talven yli. Vaikka sinulta löytyisikin oma autotalli, se ei välttämättä ole paras vaihtoehto talvisäilytykseen.

Moottoripyörä tulisi säilyttää mahdollisimman lämpimässä tilassa. Suomen talvet ovat hyvin kylmiä ja kosteita. Sen vuoksi moottoripyörä olisi hyvä säilyttää kuivassa ja mielellään lämpimässä hallissa, jossa moottoripyörä pysyy suojassa vaihtelevilta sääolosuhteilta ja kosteudelta. Toistuva jäätyminen ja sulaminen voi aiheuttaa moottoripyörän osille vaurioita, joten omassa tallissa pyörän säilöminen ei välttämättä ole kannattavaa, jos epäilet autotallisi eristystä.

Moottoripyörän talvisäilytys – Mitä ottaa huomioon?

Suomessa talvi on usein pitkä, ja moottoripyörän oikeaoppinen talvisäilytys onkin tärkeä askel sen pitkäikäisyyden ja moitteettoman kunnon varmistamiseen. Turvallisen säilytyksen varmistaaksesi sinun tulee huolehtia muutamista olennaisista asioista, ennen kuin viet moottoripyöräsi talviunille.

 • Säilytyspaikan valinta: Valitse luotettava ja turvallinen säilytyspaikka, jossa moottoripyöräsi on suojassa sateelta, lumelta ja varkailta.
 • Huolto: Tee moottoripyörällesi perushuolto ennen talvisäilytystä. Varmista, että öljyt ja nesteet ovat kunnossa ja renkaat täytettyinä.
 • Akku: Irrota moottoripyörän akku ja säilytä se lämpimässä paikassa. Muista ladata akku ainakin pari kertaa talven aikana.
 • Suojaa sähkölaitteet: Tarkista, että kaikki sähkölaitteet ja johdot ovat suojattu kosteudelta ja kylmyydeltä, ja että säilytystila on hyvin eristetty.
 • Puhdista ja peitä: Pese moottoripyörä huolellisesti ja peitä se hengittävällä peitteellä estääksesi pölyn ja kosteuden kertymisen.

Noudattamalla näitä ohjeita varmistat, että moottoripyöräsi on huippukunnossa keväällä, etkä joudu kohtaamaan ikäviä yllätyksiä, kun haet pyöräsi pois säilytyksestä.

Moottoripyörän talvisäilytys Oulu – Citytalli

Jos etsit moottoripyörällesi talvisäilytyspaikkaa Oulusta, Citytalli on paras vaihtoehto! Me tarjoamme edullisia talli- ja varastotiloja jokaisen säilytystarpeisiin. Lämpimät ja hyvin eristetyt tallimme pitävät pyörästäsi huolta kylmilläkin talvisäillä, ja sen lisäksi kaikissa tiloissamme on 24/7 kameravalvonta.

Kaikki tallimme ovat kattavasti vakiovarusteltu ja tarjolla on monipuolisesti lisävarusteita, joiden avulla tallia on mahdollista kehittää entistä paremmaksi.

Sijaitsemme kätevästi Oulun keskustassa, joten moottoripyöräsi on aina lähellä, ja pääset tarvittaessa käymään tallilla milloin tahansa.

Ota meihin yhteyttä, ja varmista moottoripyöräsi turvallinen talvisäilytys Oulussa.

Moottoripyörän talvisäilytys hinta – Paljonko talvisäilytys maksaa?

Moottoripyörän talvisäilytyksen hinta voi vaihdella merkittävästi riippuen paikasta ja palveluista, sekä siitä, maksatko kuukausimaksua vai esimerkiksi yhden kausimaksun.

Meillä Citytallilla voit vuokrata edullisen pienvaraston talvisäilytystä varten, tai vaikka ostaa valmiin autotallin ympärivuotiseen käyttöön. Pienvarastojen hinnat ovat alkaen 29 euroa /kk. Hintaan vaikuttaa varaston koko ja sijainti.

Citytalli on mukana uudessa varastojen vuokraustoiminnassa Oulussa. Storagon varastot ovat siistejä, lämmitettyjä ja hyvien kulkuyhteyksien varrella. Varaston hintaan sisältyy myös ympärivuorokautinen video- ja kulunvalvonta.

Lue lisää täältä >>

Valmis autotalli Citytallilta – Vaihtoehto ympärivuotiseen käyttöön

Pienvarastot ovat loistava tapa moottoripyörän tai muiden kulkuneuvojen ja tavaroiden kausisäilytykseen, mutta pitkäaikaisen säilytys- ja harrastetilan ongelman ratkaisee täydellisesti valmis autotalli.

Valmiin autotallin ostaminen kannattaa seuraavista syistä:

1. Räätälöitävyys – Citytallin autotallit ovat muunneltavissa juuri sinun tarpeitasi vastaaviksi niin varustelutasoltaan kuin kooltaankin. Voit valita sopivan kokoisen autotallin, joka mukautuu tarpeidesi mukaan, olipa kyse ajoneuvojen säilytyksestä, työskentelystä tai muusta käytöstä. Tutustu kustomoituihin talleihin >>

2. Laadukas varustelu – Autotalleissamme on vakiovarusteena laadukkaita ominaisuuksia, kuten nosto-ovet, pesumahdollisuus, roiskevesisuojatut seinät ja lattiakaivot hiekan- ja öljynerotuksella. Lisävarusteena saatavilla olevat esimerkiksi autonosturit tekevät autotallista entistäkin toimivamman.

3. Turvallisuus – Autotallimme ovat turvallisia käyttää, sillä tiloissa on video- ja kulunvalvonta 24/7. Tämä antaa sinulle mielenrauhan tietäessäsi, että moottoripyöräsi ja tavarasi ovat turvassa.

4. Joustavuus – Elämäntilanteet vaihtelevat, ja Citytallin autotallit tarjoavat joustavuutta muutosten varalle. Jos tarvitset tilaa muuhun käyttöön, kuten varastointiin tai yritystoimintaan, voit helposti muokata autotallia vastaamaan uusia tarpeitasi.

5. SijoitusmahdollisuusCitytallilta ostettu autotalli on myös loistava sijoituskohde. Mikäli tila muuttuu tarpeettomaksi tai muutat toiselle paikkakunnalle, voit helposti myydä tai vuokrata autotallin. Laadukkaasti varustellut autotallit ovat kysyttyjä, mikä tekee niistä houkuttelevan sijoituskohteen.

Tutustu Oulun kohteisiin täältä >>

Citytalli turvaa talvesi

Moottoripyörän talvisäilytys on tärkeä osa moottoripyörän huoltoa ja rakkaan kulkuneuvon turvaamista. Me tarjoamme turvallisen ja kätevän ratkaisun, joka pitää moottoripyöräsi huippukunnossa kylminäkin kuukausina.

Tilaa hinnasto, tutustu kohteisiin ja ole meihin rohkeasti yhteydessä mahdollisissa lisäkysymyksissä. Autamme mielellämme sinua vuokraamaan tai ostamaan oman tallisi talvisäilytykseen ja muihin tarpeisiin. Meillä on useita tiloja Oulussa, sekä Rovaniemellä ja Torniossa.