Onko sinulla ylimääräistä tavaraa, jolle ei ole paikkaa kotona tai tarvitsetko ylimääräistä tilaa harrastuksillesi tai etsitkö parempaa toimitilaa yritystoiminnallesi?

Olipa tarpeesi mikä tahansa, Citytallin talli on ihanteellinen ratkaisu.

Kuitenkaan tallin ostaminen ei ole aina suoraviivaista ja se voi tuntua suurelta investoinnilta. Miten löytää paras mahdollinen talliratkaisu omiin tarpeisiin? Mitä kaikkea on hyvä osata ottaa huomioon, kun on hankkimassa tallia omaan käyttöön tai yrityksen käyttöön.

Lue vastaukset tästä artikkelista, niin tiedät paljon enemmän.

Tässä artikkelissa käsittelemme seuraavia asioita:

  • Aloita tallin hankinta kartoittamalla omat tarpeet tarkasti
  • Huomioi tallin sijainti
  • Tutki tallien hintaa ja laatua
  • Ota huomioon tallin koko ja varusteet
  • Tarkista tallin turvallisuus
  • Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää talleista

Aloita tallin hankinta kartoittamalla omat tarpeet tarkasti

Ensimmäinen askel oikean tallin löytämisessä on ymmärtää omat tarpeesi.

Mieti, minkä tyyppistä tallitilaa etsit ja mihin tarkoitukseen tilaa käytetään. Tarvitsetko tallin varastointiin, toimitilaksi, toimistotilaksi, autotalliksi, harrastetilaksi vai johonkin ihan muuhun käyttöön? 

Mieti myös, kuinka suuren tallin tarvitset. Jos tulet säilyttämään tallissa esimerkiksi autoa, venettä, moottorikelkkaa tai moottoripyörää, niin muista huomioida tallin mitoissa, että ajoneuvot mahtuvat sisälle. Jos tarvitset tilaa säilytyksen lisäksi työskentelyyn, niin huomioi sekin tallin mitoissa.

Muista, että tallin tulee vastata juuri sinun tarpeitasi.Tämä määrittelee, minkälaista tallia sinun kannattaa etsiä.

Lue lisää täältä, miten valitset oikean kokoisen tallin >>

Huomioi tallin sijainti

Sijainti on avainasemassa tallia valitessa. Harkitse tallin sijaintia suhteessa kotiisi, työpaikkaasi tai asiakkaisiisi. Jos aiot käyttää tallia harrastustilana, harkitse tallin lähellä olevia palveluita. Sijainti vaikuttaa myös tallin hintaan, joten mieti, onko keskeinen sijainti sinulle tärkeää.

Citytallin tallit sijaitsevat aina hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten hankkimalla tallin meiltä, varmistat, että kulkeminen tallille onnistuu helposti.

Tutki tallien hintaa ja laatua

On tärkeää ymmärtää, että tallin hinta korreloi usein sen laadun kanssa. Laadukkaasti rakennettu talli maksaa yleensä enemmän, mutta samalla tarjoaa enemmän esimerkiksi laadukkaiden materiaalien ja runsaiden varusteluiden puolesta sekä kestää aikaa ja tarjoaa sinulle mielenrauhan.

Harkitse myös, kuinka paljon olet valmis investoimaan talliin. Muista, että talli on investointi, joka voi parantaa elämänlaatuasi ja helpottaa arkeasi. Lisäksi talli on myös oivallinen sijoituskohde. Voit ostaa tallin suoraan sijoitusmielessä tai jos tulevaisuudessa talli käy tarpeettomaksi, niin saat aina vuokrattua tai myytyä sen helposti eteenpäin. Laadukkaasti varustellut tallit ovat kysyttyjä.

Ota huomioon tallin koko ja varusteet

Mieti tarvitsemasi tallin koko. Onko talli vain yhdelle autolle vai tarvitsetko tilaa useammalle? Jos käytät tallia varastona, kuinka paljon tilaa tarvitset tavaroidesi säilyttämiseen? Jos tarvitset tallia yritystoimintaan, mikä on riittävä koko siihen? Haluatko samaan tilaan esimerkiksi varastotilat, toimistotilat ja myyntitilat?

Myös tallin varusteet ovat tärkeitä. Onko tallissa sähköä, vettä tai viemäröintiä? Nämä voivat vaikuttaa tallin käyttömukavuuteen.

Meillä Citytallilla on panostettu talleissa materiaalien laatuun sekä varustelutasoon. Tallit on rakennettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista ja tallit on huippuvarusteltu. Lisäksi talleihin on saatavilla runsaasti erilaisia lisävarusteita.

Vakiovarusteena löytyy mm. perinteinen pistorasiavirta, voimavirta, maalämpö, painovoimainen ilmanvaihto huippuimurilla, led-valaistus, pinnoitettu lattia, lattiakaivo hiekan- ja öljynerotuksella sekä kiinteistöistä asfaltoidut pihat.

Tutustu tarkemmin talleihimme sekä niiden varustelutasoon Oulussa, Rovaniemellä ja Torniossa.

Tarkista tallin turvallisuus

Turvallisuus on avainasemassa tallin valinnassa. Varmista, että talli on lukittavissa ja alueella on hyvä valaistus. Jos aiot säilyttää tallissa arvokkaita esineitä, kannattaa harkita tallia, jossa on hälytysjärjestelmä tai joka sijaitsee vartioitulla alueella.

Citytallin talleissa turvallisuus on huomioitu hyvin. Kaikki kiinteistömme on vakuutettu ja niissä on isännöinti ja huoltosopimukset. Lisäksi pihoilla ja talleissa on hyvä valaistus ja kameravalvonta 24/7.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy meiltä lisää talleista

Kun suunnittelet tai haaveilet tallin ostamisesta, niin älä epäröi pyytää apua tai kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä meiltä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen tallin juuri sinun tarpeisiisi.

Talli Citytallilta – laatua ja turvallisuutta koko rahalla

Citytalli on suomalainen, luotettava ja asiantunteva yritys, joka tarjoaa talleja niin yrityksille kuin yksityisille. Olemme rakentaneet yli 500 tallia sekä yksityisille että yritysasiakkaillemme toimitilaksi, varastoksi, autotalliksi tai harrastetilaksi. Meiltä löydät parhaan ratkaisun talliksi.

Jos haluat vaivattoman ja toimivan tallitilan omaan käyttöösi tai yrityksellesi, osta tai vuokraa se meiltä. Ota yhteyttä meihin ja jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoa kohteista ja hinnoista!