Autotallin varustelua kannattaa harkita, jotta se vastaa tarpeitasi mahdollisimman hyvin ja pitkään. Millainen varustelu tekee autotallista hyvän, mitä kannattaisi ottaa huomioon, ja miten saat itsellesi unelmien autotallin?

Tutustu vinkkeihimme ja hanki autotalli, jonka varustelu on kohdallaan!

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavia aiheita:

 • Autotallin varustelu – Citytalli vastaa tarpeisiisi
 • Öljynerotuskaivo autotalliin – Mikä ja miksi?
 • Iso autotalli – Varustele oma tallisi ja sijoita tulevaisuuteen
 • Autotallin varustelu – Räätälöi unelmatallisi
 • Laadukkaat ja monipuoliset tilat Citytallilta

Autotallin varustelu – Citytalli vastaa tarpeisiisi

Autotallin suunnittelu ja varustelu ovat merkittäviä päätöksiä, jotka vaikuttavat paitsi tilan toimivuuteen myös sen turvallisuuteen ja viihtyvyyteen. Ennen kuin aloitat varustelun, on tärkeää määritellä, mihin tarkoitukseen autotalli pääasiassa tulee. Onko se pelkästään ajoneuvon säilytystä varten, vai tuleeko siitä myös työpaja tai harrastetila?

Näin löydät parhaan tilan omiin tarpeisiisi >>

Autotallin ei tarvitse olla pelkästään käytännöllinen; se voi myös olla viihtyisä paikka, jossa viettää aikaa. Kun hankit autotallisi meiltä, saat automaattisesti käyttöösi kattavat vakiovarustelut ja ominaisuudet, sekä valikoiman lisävarusteita, joista voit valita itsellesi sopivimmat.

Kiinteistöissämme on asfaltoitu piha, hyvä valaistus, isännöinti ja huoltosopimus ja 24/7 kameravalvonta. Lisäksi kaikki kiinteistömme ovat vakuutettuja.

Vakiovarusteluihimme kuuluvat mm:

 • Vesipiste (kylmä ja lämmin vesi)
 • LED-valaistus
 • Sähköpistokkeita (useita, myös 3-vaihepistorasia)
 • Pinnoitettu lattia
 • Pesumahdollisuus
 • Roiskevesisuojatut seinät
 • Lattiakaivo hiekan- ja öljynerotuksella
 • Poistoimuri
 • Ilmanvaihto (painovoimainen)
 • Omat sähkö- ja vesimittarit
 • Nettivaraus
 • WC-varaus
 • Minikeittiövaraus
 • Erillinen käyntiovi
 • Sähköovi

Lisäksi voit valita tarpeidesi mukaan haluamasi lisävarusteet talliisi. Tekisivätkö esimerkiksi minikeittiö, parvi, toimisto, WC ja suihku, korjaamolaitteet tai SOS-tilat tallista juuri sellaisen kuin olet haaveillut?

Lisävarustelut vaihtelevat kiinteistön mukaan, joten tutustu vapaina oleviin talleihin tai kysy meiltä lisätietoja!

Öljynerotuskaivo autotalliin – Mikä ja miksi?

Öljynerotuskaivo on keskeinen elementti jokaisessa autotallissa, jossa suoritetaan autonhuoltoa tai muita toimia, jotka voivat tuottaa öljyisiä jätevesiä. Sen tärkein tehtävä on erottaa öljy ja muut hiilivetyjät vedestä ennen jäteveden johtamista viemärijärjestelmään, suojellen näin vesistöjä ja ympäristöä.

Öljynerotuskaivon pääasiallinen tehtävä on estää öljyn pääsy viemäriin ja vesistöihin, mikä voi aiheuttaa vakavia ympäristöhaittoja. Öljynerotuskaivolla varmistetaan, että kaikki öljyiset jätevedet käsitellään asianmukaisesti, eivätkä päädy luontoon.

Suomessa öljynerotuskaivojen käyttöä säätelevät ympäristönsuojelulaki ja -asetukset, jotka koskevat öljyn ja muiden haitallisten aineiden päästöjen hallintaa. Lain mukaan kiinteistöillä, joilla käsitellään öljyä tai muita vaarallisia aineita, ja joista voi aiheutua öljypäästöjä, on oltava asianmukaiset järjestelmät näiden aineiden erottelemiseksi jätevedestä.

Me Citytallilla huolehdimme tästä puolestasi!

Iso autotalli – Varustele oma tallisi ja sijoita tulevaisuuteen

Haaveiletko isosta autotallista, jossa ei tarvitsisi tinkiä mistään?

Omassa kotipihassa tila loppuu yleensä kesken, eikä siihen ole järkevää tai edes mahdollista rakentaa riittävän isoa autotallia, johon mahtuisi useampi kuin yksi auto tai riittävästi säilytystilaa. Vaikka iso autotalli mahtuisikin pihamaalle, se vie arvokasta tilaa pihastasi, jolle keksit ehkä muutakin käyttöä.

Kun iso autotalli ei mahdu järkevästi omalle tontille, on järkevää ostaa tai vuokrata valmis autotalli, jonka voi tarpeiden tai elämäntilanteen muuttuessa myydä tai vuokrata eteenpäin tai räätälöidä uudelleen itselleen sopivaksi. Siksi meidän tallimme ovat täydellinen ratkaisu!

Talleissamme on huomioitu nykyhetken lisäksi myös tulevaisuuden tarpeet. Tiloja on mahdollista laajentaa tai muokata käyttötarkoituksen muuttuessa, mikä tekee niistä pitkäikäisen sijoituksen. Olipa kyseessä sitten autokokoelman laajentaminen tai uuden harrastuksen aloittaminen, meidän tallimme mukautuvat sinun elämäntilanteesi mukaan.

Autotallin varustelu – Räätälöi unelmatallisi

Jokainen autoilija unelmoi täydellisestä autotallista. Jollekin se on tila, joka suojaa kulkuneuvoa sääolosuhteilta, ja toinen taas kaipaa autotalliltaan säilytystilaa tai mahdollisuutta harrastaa. Hyvän autotallin varustelu koostuu monista tekijöistä, jotka yhdessä luovat optimaalisen ympäristön arjen tarpeisiin.

Ei ole olemassa yhtä oikeaa varustelua, joka sopisi kaikille ja vastaisi täydellisesti jokaisen tarpeisiin. Siksi me Citytallilla olemme tehneet talleistamme räätälöitäviä ja helposti muokattavia.

Erityisesti autotallissa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että se on hyvin eristetty ja tiivistetty, sekä kulku edes takaisin on helppoa ja vaivatonta. Koska täydellisen autotallin rakentaminen omaan kotipihaan voi joskus olla vaikeaa tai jopa mahdotonta tilanpuutteen tai budjetin vuoksi, me tarjoamme täydellisen ratkaisun unelmiesi autotalliin!

Meidän valmiissa talleissamme on jo valmiina kaikki yllämainitut varustelut, sekä paljon muita vakio- ja lisävarusteluita.

Tutustu räätälöitäviin talleihimme >>

Laadukkaat ja monipuoliset tilat Citytallilta

Etsit sitten toimitilaa yrityksellesi, lisää säilytys- ja varastotilaa kotitaloudellesi tai vaikka autotallia, jossa säilöä moottoripyörä talven yli, me autamme sinua!

Tuemme sinua koko hankintaprosessin ajan valinnasta ja suunnittelusta aina ylläpitoon asti. Asiantuntijatiimimme auttavat mielellään sinua löytämään parhaan ratkaisun sinun tarpeisiisi, olipa kyse sitten yksittäisestä hallitilasta tai laajemmasta sijoituskohteesta.

Kun ostat tai vuokraat hallitilan meiltä, saat:

 • Monipuolisen valikoiman – Meillä on lukematon määrä erikokoisia toimitiloja Rovaniemellä, Oulussa ja Torniossa.
 • Muunneltavan tilan – Toimitilojen varustetaso ja koko ovat muunnettavissa juuri tarpeisiisi sopivaksi.
 • Pääsyn tiloihin 24/7 – Työskentele tallitiloissasi juuri silloin, kun haluat.
 • Turvallisen hallitilan – Kiinteistöissämme Rovaniemellä on kameravalvonta ja kiinteistömme ovat myös vakuutettu.
 • Hyvät kulkuyhteydet – Kaikki kohteemme Rovaniemellä sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä, lähellä Rovaniemen keskustaa.