Mönkijätalli on monelle mönkijän tai muun arvokkaan ajoneuvojen omistajalle se paikka, jossa menopeli säilytetään turvallisesti ja kestävästi. Onko mönkijätalli hyvä valinta, vai kannattaako kulkuneuvo suojata tehokkaammalla tavalla?

Lue kaikki mönkijätallista, ja valitse ajoneuvollesi paras ratkaisu!

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavia aiheita:

  • Mikä on mönkijätalli?
  • Mönkijätallin hinta – Paljonko sellainen maksaa?
  • Mönkijätallin kestävyys ja turvallisuus – Kannattaako se?
  • Valmis autotalli pitää ajoneuvosi turvassa vuoden ympäri
  • 5 syytä hankkia valmis autotalli Citytallilta
  • Citytalli ratkaisee tilan ja tallin puutteet luotettavasti ja nopeasti

Mikä on mönkijätalli?

Mönkijätalli on erityisesti mönkijöiden, moottoripyörien, ja muiden arvokkaiden ajoneuvojen säilytystila. Se on useimmiten läpiajettava, telttamainen talli, joka suojaa mönkijää sääolosuhteilta, varkaudelta ja mahdollisilta vahingoilta. Ne soveltuvat myös muihin käyttötarkoituksiin, kuten pihan varastotilaksi.

Lue kaikki moottoripyörän talvisäilytyksestä >>

Mönkijätalli hinta – Paljonko sellainen maksaa?

Mönkijätallin hinta vaihtelee sen koon, varustetason, merkin ja laadun mukaan. Halvin vaihtoehto ei aina ole paras, jos haluat kestävän tallin, joka pitää varmasti myös ajoneuvosi tallessa.

Keskimäärin uusi mönkijätalli maksaa noin 200-300 euroa.

Mönkijätallin kestävyys ja turvallisuus – Kannattaako se?

On kyseessä sitten moottoripyörän talvisäilytys, puutarhavälineiden säilyttäminen tai auton suojaaminen, haluat varmasti kestävän ja turvallisen ratkaisun. Laadukas mönkijätalli voi olla näitä molempia, mutta sen valintaan kannattaa käyttää harkintaa, ja tutustua huolellisesti tallin ominaisuuksiin ja eri mallien eroavaisuuksiin.

Laadukkaassa tallissa peite on vahva ja kestävä, eikä petä käyttäjäänsä rajussakaan talvi-ilmassa. On kuitenkin tärkeä huomioida sen oikeaoppinen käyttö, jotta vältyt turhilta riskeiltä.

Mönkijätallin katto on pidettävä aina puhtaana, ja satanut lumi pitää ravistella pois katolta. Tallin peite tulee aina olla kireällä, eikä siinä saa esiintyä pusseja. Rungon tulee olla kauttaaltaan suorassa, jotta runko kestää käyttöä. Lumia ei saa puhdistaa katolta missään tapauksessa tallin sisäpuolelta peitettä työntämällä – se voi olla hengenvaarallista.

Lisäksi peitteen pinta voi vahingoittua liian rajua apuvälinettä käyttäessä, eikä takuu kata lumen vuoksi romahtanutta tallia.

Kuulostaako ylläpito turhan vaativalta? Ei hätää, meillä on sinulle vaivaton, joustava ja pitkäikäinen vaihtoehto!

Valmis autotalli pitää ajoneuvosi turvassa vuoden ympäri

Vaikka mönkijätalli voi olla hyvä vaihtoehto ajoneuvosi väliaikaiseen säilytykseen, pitkällä aikavälillä oma, lämmitetty ja valvottu talli tulee kannattavammaksi. Jos omasta pihastasi ei löydy autotallia, johon saisit irtaimistosi turvallisesti säilöön, Citytallin valmiit autotallit ovat loistava ratkaisu sinulle!

Kun hankit meiltä valmiin autotallin, saat lämmitetyn tallin, jonka voit räätälöidä omien tarpeidesi mukaan. Sinun ei tarvitse tinkiä mistään, sillä valitset itse tallin sijainnin, koon, ominaisuudet ja lisävarusteet. Tallissa säilyvät lämpimässä tilassa kelkat, moottoripyörät, veneet sekä harraste- ja matkailuautot. Tilojen vakiovarustelu mahdollistaa välineistöllesi hyvät ja ympärivuotiset huolto- ja pesumahdollisuudet.

Voit vierailla tallissasi milloin haluat, 24/7 toimivan numerokoodin avulla. Kaikissa talleissamme on video- ja kulunvalvonta, eli voit huoletta jättää omaisuutesi valmiiseen autotalliin.

Monikäyttöiset ja muunneltavissa olevat tallimme soveltuvat niin kausisäilytykseen, varastotilaksi, harrastetoimintaan kuin toimitilaksi yrityksillekin.

5 syytä hankkia valmis autotalli Citytallilta

Valmiin autotallin ostaminen kannattaa seuraavista syistä:

1. Räätälöitävyys – Citytallin autotallit ovat muunneltavissa juuri sinun tarpeitasi vastaaviksi niin varustelutasoltaan kuin kooltaankin. Voit valita sopivan kokoisen autotallin, joka mukautuu tarpeidesi mukaan, olipa kyse ajoneuvojen säilytyksestä, työskentelystä tai muusta käytöstä. Tutustu kustomoituihin talleihin >>

2. Laadukas varustelu – Autotalleissamme on vakiovarusteena laadukkaita ominaisuuksia, kuten nosto-ovet, pesumahdollisuus, roiskevesisuojatut seinät ja lattiakaivot hiekan- ja öljynerotuksella. Lisävarusteena saatavilla olevat esimerkiksi autonosturit tekevät autotallista entistäkin toimivamman.

3. Turvallisuus – Autotallimme ovat turvallisia käyttää, sillä tiloissa on video- ja kulunvalvonta 24/7. Tämä antaa sinulle mielenrauhan tietäessäsi, että moottoripyöräsi ja tavarasi ovat turvassa.

4. Joustavuus – Elämäntilanteet vaihtelevat, ja Citytallin autotallit tarjoavat joustavuutta muutosten varalle. Jos tarvitset tilaa muuhun käyttöön, kuten varastointiin tai yritystoimintaan, voit helposti muokata autotallia vastaamaan uusia tarpeitasi.

5. SijoitusmahdollisuusCitytallilta ostettu autotalli on myös loistava sijoituskohde. Mikäli tila muuttuu tarpeettomaksi tai muutat toiselle paikkakunnalle, voit helposti myydä tai vuokrata autotallin. Laadukkaasti varustellut autotallit ovat kysyttyjä, mikä tekee niistä houkuttelevan sijoituskohteen.

Tutustu Oulun kohteisiin täältä >>

Citytalli ratkaisee tilan ja tallin puutteet luotettavasti ja nopeasti

Citytalli on suomalainen, luotettava ja asiantunteva yritys, joka tarjoaa talleja niin yrityksille kuin yksityishenkilöille.

Me olemme rakentaneet yli 500 tallia sekä yksityisille, että yritysasiakkaillemme toimitilaksi, varastoksi, autotalliksi tai harrastetilaksi. Lisäksi saat yhteistyökumppaniltamme Storagolta turvalliset, lämmitetyt ja siistit pienvarastot kodin irtaimiston säilytykseen, tai vaikka yritystoiminnan varastotilaksi. Meillä on useita tiloja Oulussa, sekä Rovaniemellä ja Torniossa.

Jos haluat vaivattoman ja toimivan tallitilan omaan käyttöösi tai yrityksellesi, osta tai vuokraa se meiltä. Ota yhteyttä meihin ja jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoa kohteista ja hinnoista!