Valmis autotalli on ratkaisu arkesi helpottamiseen ja ajansäästöön.

Autotalli on paljon enemmän kuin pelkkä säilytyspaikka ajoneuvoillesi. Usein se toimii samalla varasto-, työ- tai harrastetilana – tai joskus jopa ylimääräisenä asuintilana. Monelle tärkeä autoharrastus joutuu valitettavan usein jäähylle, kun omasta pihasta ei löydy tilaa usean ajoneuvon säilyttämiseen sekä autojen parissa harrastamiseen.

Lue, mikä on valmis autotalli ja miksi se tekee sinunkin arjestasi huomattavasti mukavampaa.

Tämä artikkeli käsittelee seuraavia aiheita:

 • Mikä on valmis autotalli?
 • Valmis autotalli antaa aikaa ja tilaa
 • 5 syytä valita valmis autotalli Citytallilta
 • Kustomoitu autotalli – Suunnittele omasi
 • Valmis autotalli hinta – Mitä oma autotalli maksaa?
 • Miten hankkia valmis autotalli?
 • Citytalli – Elämäsi paras päätös

Mikä on valmis autotalli?

Valmis autotalli voi tarkoittaa nimensä mukaisesti täysin valmista autotallia, joka pystytetään omalle kotipihallesi.

Valmis autotalli on helpompi, edullisempi ja nopeampi vaihtoehto kuin oman autotallin alusta asti rakennuttaminen, mutta jos pihallasi ei ole tilaa rakentaa omia tarpeita vastaavaa autotallia, ei valmiskaan autotalli ratkaise ongelmaa.

Meillä Citytallilla on ratkaisu tilanpuutteen aiheuttamaan ongelmaan!

Valmis autotalli antaa aikaa ja tilaa

Mitä jos unelmiesi autotallissa olisi tilaa enemmän kuin tarpeeksi, ja kaikki ne ominaisuudet mitä autotallilta, harrastetilalta tai varastolta toivoisit? Valitsemalla meiltä valmiin autotallin, saat kaikki haluamasi ominaisuudet vain pienen ajomatkan päästä kotoasi.

Kun hankit valmiin autotallin meiltä, sinun ei tarvitse murehtia tilan loppumisesta tai valloittaa omakotitalosi pihaa autotallilla, joka ei kuitenkaan vastaa täysin tarpeitasi.

Valmis autotallimme ratkaisee monenlaisia ongelmia. Se on ratkaisu sinulle, joka kaipaat tilaa tärkeälle harrastuksellesi, yritystoiminnallesi tai vaikka tavaroiden säilyttämiseen. Ajoneuvoihin liittyvien harrastuksien lisäksi autotalli toimii täydellisenä tilana muuhunkin toimintaan, kuten puutöille, urheilulle, taiteelle tai musiikille.

Valmis autotalli on loistava valinta, jos et voi rakennuttaa unelmiesi autotallia omaan pihaasi – ja haluat varmistua siitä, että autotalli vastaa tarpeitasi myös elämäntilanteen muuttuessa.

Kun valitset autotallin meiltä, saat autotallin, joka on täysin räätälöitävissä tarpeitasi vastaamaan aina elämäntilanteesi muuttuessa.

Haluat sitten muuttaa autotallin yrityksen toimitilaksi tai vaikka varastotilan harrastetilaksi, se onnistuu! Helposti räätälöitävä ja loistavalla sijainnilla varusteltu talli on tarvittaessa helppo myydä tai vuokrata eteenpäin, toisin kuin omassa pihassa tyhjillään seisova autotalli.

Lue parhaat vinkit sopivan tallin hankkimiseen >>

5 syytä valita valmis autotalli Citytallilta

Valmis autotalli on kannattava ja hyödyllinen investointi. Riippumatta siitä, haluatko luoda unelmiesi työtilan, varaston tai harrastetilan, autotallimme tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia.

Tutustu asiakkaidemme tarinoihin >>

Kokosimme yhteen 5 hyvää syytä valita valmis autotallimme:

 1. Räätälöitävyys – Autotallimme ovat muunneltavissa juuri sinun tarpeitasi vastaaviksi niin varustelutasoltaan kuin kooltaankin.
 2. Laadukas varustelu – Vakiovarusteina ovat mm. laadukkaat nosto-ovet, pesumahdollisuus, roiskevesisuojatut seinät ja lattiakaivot hiekan- ja öljynerotuksella ja lisävarusteita voit valita tarpeesi mukaan.
 3. Turvallisuus – Tiloissamme on video- ja kulunvalvonta 24/7. Tämä antaa sinulle mielenrauhan tietäessäsi, että ajoneuvosi ja tavarasi ovat turvassa. Tallimme ovat myös vakuutettuja ja ostohintaan sisältyy isännöinti ja huoltosopimus.
 4. Joustavuus – Jos tarvitset tilaa muuhun käyttöön, kuten varastointiin tai yritystoimintaan, voit helposti muokata autotallia vastaamaan uusia tarpeitasi.
 5. Sijoitusmahdollisuus – Citytallilta ostettu autotalli on myös loistava sijoituskohde. Mikäli tila muuttuu tarpeettomaksi tai muutat toiselle paikkakunnalle, voit helposti myydä tai vuokrata autotallin. Laadukkaasti varustellut autotallit ovat kysyttyjä, mikä tekee niistä houkuttelevan sijoituskohteen.

Kustomoitu autotalli – Suunnittele oma tilasi

Valmiin autotallin hyviä puoli on se, että talli on täysin omiin tarpeisiisi kustomoitavissa. Haluatko tilan ystäväporukan kokoontumisiin, oman työtilan keittiöllä ja siistillä työpisteellä, pienen tanssistudion omaan harrastamiseen vai ihan tavallisen autotallin, jossa mahtuu touhuamaan?

Oli toiveesi sitten mikä tahansa, autamme sinua toteuttamaan sen. Talliemme varustelut voivat vaihdella hieman sijainnista ja kohteesta riippuen, mutta vakio- ja lisävarusteistamme löydät aina itsellesi sopivan yhdistelmän.

Lue lisää tallin kustomoinnista >>

Valmis autotalli hinta – Mitä oma autotalli maksaa?

Valmiiden autotallien hinnat vaihtelevat kaupungista, tallin koosta ja varusteluista riippuen. Me myymme talleja Oulussa, Torniossa ja Rovaniemellä. Voit tutustua myytäviin kohteisiin ja tilata hinnastomme, tai kysyä meiltä lisätietoja sinua kiinnostavasta kohteesta. 

Yksiselitteistä hintaa Citytallin osakkeelle on vaikea antaa, sillä hinnan muodostumiseen vaikuttaa moni asia. Tallimme toimivat loistavina sijoituskohteina, ja maksavat tarpeen tullen itsensä hyvin takaisin – myös aikasäästöinä.

Lue, mistä tallien hinta muodostuu >>

Miten hankkia valmis autotalli?

Oletko vakuuttunut valmiin autotallin tarjoamista eduista ja haluat liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon? Hienoa – aloittaminen on helppoa!

Ensimmäinen askel on tutustua myynnissä oleviin kohteisiimme, sekä tilata ilmainen esite ja hinnasto meiltä. Näin saat kattavan käsityksen tarjolla olevista vaihtoehdoista, hinnastostamme ja muusta talliosakkeen hankintaan liittyvästä.

Asiantunteva tiimimme auttaa sinua mielellään kaikissa kysymyksissäsi ja löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun. Voit myös sopia ajan paikan päälle tutustumiseen, jotta voimme näyttää sinulle myynnissä olevat kohteemme.

Älä jää odottamaan – varmista itsellesi unelmiesi autotalli ja helpotusta arkeesi.

Citytalli – Elämäsi paras päätös

Citytalli on suomalainen, luotettava ja asiantunteva yritys, joka tarjoaa talleja niin yrityksille kuin yksityisille. Olemme rakentaneet yli 500 tallia sekä yksityisille että yritysasiakkaillemme toimitilaksi, varastoksi, autotalliksi tai harrastetilaksi. Meiltä löydät parhaan ratkaisun talliksi.

Jos haluat vaivattoman ja toimivan tallitilan omaan käyttöösi tai yrityksellesi, osta tai vuokraa se meiltä. Ota yhteyttä meihin ja jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoa kohteista ja hinnoista!